G2A.com = Mentoring + Objaśnienie + refbacki + sponsoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: G2A.com = Mentoring + Objaśnienie + refbacki + sponsoring (/Temat-G2A-com-Mentoring-Objasnienie-refbacki-sponsoring-98512) Strony: 1 2 |
RE: G2A.com = Mentoring + Objaśnienie + refbacki + sponsoring - CoinBitZ - 27-09-2014 15:00 Pointsmaster wypłata od 10 Euro ? Żarty sobie robisz ? Prowizja 1 euro od zawsze ? Widzę że siedzisz dopiero od kilku tygodni Na paypal normalnie można robić wypłatę nawet od 2 Euro i skasuje nam 1 euro jako opłatę Ps . Na wiadomości na forum nie odpisuje RE: G2A.com = Mentoring + Objaśnienie + refbacki + sponsoring - Dereeris - 28-09-2014 18:33 Napisałem na gg i tak czy siak nie dostałem odpowiedzi RE: G2A.com = Mentoring + Objaśnienie + refbacki + sponsoring - ravienne - 29-09-2014 19:43 0 odzewu na gg , a szkoda RE: G2A.com = Mentoring + Objaśnienie + refbacki + sponsoring - Dereeris - 30-09-2014 08:31 No tak jak się nam wydawało, jest to spam dla zdobycia refów Zgłaszam temat. RE: G2A.com = Mentoring + Objaśnienie + refbacki + sponsoring - gienus - 30-09-2014 10:12 Nie wiem co autor tego tematu chciał osiągnąć. Przeciez nawet jak ktoś się zarejestrował z jego reffa to zauważył, że jest to zwykły spam i na pewno nie będzie zarabiał na niego. G2A.com = Mentoring + Objaśnienie + refbacki + sponsoring - surfer0700 - 01-10-2014 10:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |