[Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach (/Temat-Sprzedam-MassPlanner-program-do-automatycznego-dodawania-postow-w-social-mediach-98469) |
RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - nasgaroth - 15-10-2014 09:44 (14-10-2014 17:15)Papa Smerf napisał(a): Czy będzie polska wersja językowa? Ależ polska wersja językowa jest dostępna już od dawna Tylko, że są w niej małe błędy, a szykuje się duży update programu więc póki co czekamy również z poprawieniem tłumaczenia. Nie krępuj się skorzystać z 5 dniowego triala za darmo RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - lukax6 - 15-10-2014 10:42 Z tego co widzę po skorzystaniu z 5 dniowego traila trzeba wykupić obowiązkowo licencję na minimum miesiąc. Tak ? RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - nasgaroth - 15-10-2014 10:43 (15-10-2014 10:42)lukax6 napisał(a): Z tego co widzę po skorzystaniu z 5 dniowego traila trzeba wykupić obowiązkowo licencję na minimum miesiąc. Nie. Pod koniec triala możesz zamknąć subskrypcję i nie zapłacić ani złotówki. RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - dandanielo - 16-10-2014 21:55 Bład synchronizacji z Facebookiem- co robie nie tak? jak zrobic tą konfiguracje proxy ? Nie ma nic o tym wspomniane .. dla poczatkujacych.. Chce korzystac z jednego konta narazie , głupie podstawowe pytanie gdzie sie mam zalogowac na fejsa? Jakie mam wpisac IP.. chyba nie musze wpisywac adresu proxy i hasła RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - trust92 - 17-10-2014 08:22 Mógłbym kogoś prosić o porównanie MassPlannera z Facebook Poster & Scheduler? Mam nadzieję, że nikt nie oleję mojej prośby 2 RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - Branzolek - 18-10-2014 16:35 Konieczne jest powiązanie konta PayPal z kartą? Mój bank ma jakiś problem i nie mogę jej dodać do konta. RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - nasgaroth - 19-10-2014 20:15 (16-10-2014 21:55)dandanielo napisał(a): Bład synchronizacji z Facebookiem- co robie nie tak? jak zrobic tą konfiguracje proxy ? Nie ma nic o tym wspomniane .. dla poczatkujacych.. Chce korzystac z jednego konta narazie , głupie podstawowe pytanie gdzie sie mam zalogowac na fejsa? Jakie mam wpisac IP.. chyba nie musze wpisywac adresu proxy i hasła Napisz mi PW lub na gg: 988675 - coś poradzimy (18-10-2014 16:35)Branzolek napisał(a): Konieczne jest powiązanie konta PayPal z kartą? Mój bank ma jakiś problem i nie mogę jej dodać do konta. Niestety tak. Jeśli byś chciał od razu kupić to istnieje możliwość bezpośredniego przelewu. W razie czego pisz. RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - Papa Smerf - 19-10-2014 21:12 Super! Za parę dni zaczynam pracę właśnie z tym programem! Być może jestem ślepy. Ale czy programem można też udostępniać posty na Fanpage? RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - Branzolek - 19-10-2014 22:18 Też chciał bym zaczać ale nie mogę dodać karty do konta macie jakieś pomysły? RE: [Sprzedam] MassPlanner - program do automatycznego dodawania postów w social mediach - nasgaroth - 20-10-2014 09:15 (19-10-2014 21:12)Papa Smerf napisał(a): Super! Za parę dni zaczynam pracę właśnie z tym programem! Pewnie że się da (19-10-2014 22:18)Branzolek napisał(a): Też chciał bym zaczać ale nie mogę dodać karty do konta macie jakieś pomysły? Napisałem Ci na GG, sprawdź! |