Inwestycja w grę serwisu tajper.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja w grę serwisu tajper.pl (/Temat-Inwestycja-w-gre-serwisu-tajper-pl-98362) Strony: 1 2 |
RE: Inwestycja w grę serwisu tajper.pl - Szrejter - 05-11-2014 16:45 To zapytaj kolegi czy dostaje takie same typy, bo faktycznie w tym mies. 6 na 26 typów to jestem ciekaw czy chociaż podają te typy co w arch. ... RE: Inwestycja w grę serwisu tajper.pl - Hattrick - 05-11-2014 16:46 (05-11-2014 16:35)kwenk21 napisał(a): Sory że tak brzydko, ale przedstawiam wam info od znajomego z wczoraj na temat tajpera, czy to jest aż tak opłacalne ? czy kolejka nie jest po to by konta sprzedawać za górę złota a dostawać 50 jednostek na minus? logiki w tym nie ma, do odrabiania takiej straty trzeba mieć nieziemską cierpliwość, ciekaw jestem czy przedstawisz teraz dowody grania tajpera poprzez jakikolwiek screen czy potwierdzisz swoją stratę 50 jednostek w kilka dni ? Żartujesz czy tak na serio piszesz? 50 jednostek stawkując w przedziale 1-10 jednostki jest to kwestia kilku typów przegranych.... nie ma w tym nic dziwnego tym bardziej jeśli on gra wysokie kursy które siłą rzeczy nie będą wchodzić z częstotliwością kursów 1.1..... RE: Inwestycja w grę serwisu tajper.pl - kwenk21 - 05-11-2014 18:08 Nigdy nie piszę na żarty, chyba że sytuacja na to pozwala, opisuję opinię kogoś kto gra poważnymi kwotami więc o żartach nie ma mowy, dziś sprawdzając w archiwum jego trafione typy, napisałem do kolegi no i sam przyznaje że ta strata jest prawie odrobiona, oraz kolejny typ wchodzi, także być może trafił na "gorszy okres" i wystawił taką a nie inną opinię, bo jednak kupić dostęp za 1.5 tysiąca i dostać z marszu taki wynik to każdy ma prawo do krytyki. Także honor póki co zwracam bo straty zostały odrobione, sam zaczekam na swoją kolej, bo z tego co pamiętam w pierwszej 30 oczekujących jestem. Rynek ITF u bukmacherów się jednak powiększa więc z limitami mam nadzieje że problemów większych nie będzie. Samo to jest dobre że jak się szybko obstawi i dojdzie do spadku kursu można zamknąć zakład bez ryzyka. RE: Inwestycja w grę serwisu tajper.pl - Kalesoniaz - 05-11-2014 22:28 (05-11-2014 18:08)kwenk21 napisał(a): Nigdy nie piszę na żarty, chyba że sytuacja na to pozwala, opisuję opinię kogoś kto gra poważnymi kwotami więc o żartach nie ma mowy, dziś sprawdzając w archiwum jego trafione typy, napisałem do kolegi no i sam przyznaje że ta strata jest prawie odrobiona, oraz kolejny typ wchodzi, także być może trafił na "gorszy okres" i wystawił taką a nie inną opinię, bo jednak kupić dostęp za 1.5 tysiąca i dostać z marszu taki wynik to każdy ma prawo do krytyki. Także honor póki co zwracam bo straty zostały odrobione, sam zaczekam na swoją kolej, bo z tego co pamiętam w pierwszej 30 oczekujących jestem. Rynek ITF u bukmacherów się jednak powiększa więc z limitami mam nadzieje że problemów większych nie będzie. Samo to jest dobre że jak się szybko obstawi i dojdzie do spadku kursu można zamknąć zakład bez ryzyka. RE: Inwestycja w grę serwisu tajper.pl - kwenk21 - 06-11-2014 01:42 Tylko trochę to dziwne, że robi jeszcze większy zysk, skoro jak się dowiedziałem czas na postawienie typów to jakieś 60-80 sekund, później kurs spada np. z 3.50 na 2.50 do tego analiza, na którą też czas trzeba poświęcić.Jest sporo "wróżb" live, gdzie 2 piłki decydują o kursie, także trochę mnie to zastanawia, być może nie gra aż tylu typów przegranych, to wtedy faktycznie ma lepszy bilans, ale gdy wg analizy tego typera ma nie wejść typ, który okazuje się później wygrany to bilans się wyrównuje a nawet zapewne zmniejsza. Ogólnie mój kolega po połowie wykorzystanych kredytów jest na zero, odjąć pieniądze które musiał zapłacić za dostęp. Także mega optymizmem na razie nie tryska, choć ten dzień dał dowód że potrafi te jednostki nadrobić, także przed nami kilka dni, myślę, że pozytywnym bilansem się zakończą. Inwestycja w grę serwisu tajper.pl - Hybrid1990 - 05-05-2019 06:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |