Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! (/Temat-Viva-Lay-s-Vegas-Nowy-konkurs-od-Lay-s-97989) Strony: 1 2 |
RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - badom - 18-09-2014 23:46 Witamy na forum . Gratuluję nagrody, jednak zbieranie haseł z DEMO nic nie da, bo nie powtarzają się one w prawdziwej grze. Chętnie bym dołączył do waszej grupy, po każdym haśle mogę robić Screen Shota i później przepisywać hasła. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz mi PW. PS 200 post RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - bartex89 - 03-10-2014 18:08 gra ktoś w to dalej i chce się wymienić hasłami? RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - Synkretysta - 05-10-2014 07:45 Bartex, tych haseł jest już pewnie z 10000, i wciąż są nowe. To never ending story. Gośc dodaje liczbe mnogą dla pojedynczej, hasla z encyklopedii zwierząt i ptaków. RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - yoda - 05-10-2014 13:57 Ja posiadam małą bazę haseł i pewną technikę. Osoby zainteresowane jakąś formą współpracy pisać na priv. Pozdr. Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - Roben - 16-10-2014 13:23 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |