Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? (/Temat-3-tys-zl-W-co-inwestowac-z-pewnym-zyskiem-97951)

Strony: 1 2 3

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Speed94 - 16-09-2014 18:05

3000 zł to jest kwota, z którą możesz podziałać w bukmacherce.
Chcesz to Ci coś mogę poopowiadać.
Polecam fora bukmacherskie. Nie wiem czy czytałeś na ten temat.
Głównie w bukmacherce chodzi o to by znaleźć sobie system. Progresja ? Nie i jeszcze raz nie ?
Dlaczego ? No cóż nie polecam i tyle. Temat rzeka !!

Single ew. duble. Żadne taśmy. Grasz tylko valuebety i odpowiednie stawkowanie.
Dyscyplina sportu też ważna kwestia. Najpopularniejsza jest piłka nożna. Dużo statystyk i informacji. Pisz na PW jeśli Cię interesuje. Znam 2 sposoby na szkubanie buków. Reszta sposobów, które nie są złe ale nie dopracowane czyt. nie przetestowane do końca.

Pozdrawiam

Może i mam 3 posty ale na temat bettingu coś nieco wiem. Wiem co to strata. Wiem już jak nie grać. Wiem już jak grać. Mój yield to ok. 20 % Jeśli uważasz, że jest mały to właśnie teraz wiesz co to jest betting. Zasada jest taka by nie grać niskich kursów ot cała filozofia Wink

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Branzolek - 30-09-2014 11:52

Zapraszam do zakupu mojego poradnika Smile Taka inwestycja to pewna inwestycja Smile Zwroci sie raz dwa Smile

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - NoVi - 30-09-2014 23:04

bukmacher mysle dobra opcja.
ppszukaj jakivh typetow na blogabet.com warto Wink

lub ewentualnie moj poradnik do grania na live, na pewno sie oplaci Wink

taptniete z mojej S3 Smile

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - gienus - 30-09-2014 23:23

Jak masz trochę wolnego czasu to możesz pobawić się w licytacje komornicze. W taki sposób można kupować bardzo tanio, a później spieniężyć to dużo drożej. Wink

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - rc-shop - 05-10-2014 20:09

opcje binarne

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Speed94 - 07-10-2014 19:36

Dostałem wiadomości na PW. Jakie sposoby ? Są dostępne na forum bukmacherskim.

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - dimajk - 16-04-2015 16:40

tutaj dostaniesz darmowego e-booka o inwestowaniu na giełdzie Marcusa di Maria, fajne dla początkujących
dimajk.implesite.pl

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Gleba1 - 16-04-2015 16:48

Licytacje Komornicze, niby fajnie ale chyba nie chcesz skończyć z nożem w plecach? Znajomy kupił dom, nie żyje.

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Resick - 16-04-2015 16:49

(16-04-2015 16:48)Gleba1 napisał(a):  Licytacje Komornicze, niby fajnie ale chyba nie chcesz skończyć z nożem w plecach? Znajomy kupił dom, nie żyje.
Z pewnością każdy kto kupuje dom na licytacji komorniczej zostanie zamordowany.facepalm

RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - nitram - 16-04-2015 17:54

do zamknięcia niepotrzebna dyskusja autor wątku i tak jest już zbanowany