3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? (/Temat-3-tys-zl-W-co-inwestowac-z-pewnym-zyskiem-97951) |
RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Speed94 - 16-09-2014 18:05 3000 zł to jest kwota, z którą możesz podziałać w bukmacherce. Chcesz to Ci coś mogę poopowiadać. Polecam fora bukmacherskie. Nie wiem czy czytałeś na ten temat. Głównie w bukmacherce chodzi o to by znaleźć sobie system. Progresja ? Nie i jeszcze raz nie ? Dlaczego ? No cóż nie polecam i tyle. Temat rzeka !! Single ew. duble. Żadne taśmy. Grasz tylko valuebety i odpowiednie stawkowanie. Dyscyplina sportu też ważna kwestia. Najpopularniejsza jest piłka nożna. Dużo statystyk i informacji. Pisz na PW jeśli Cię interesuje. Znam 2 sposoby na szkubanie buków. Reszta sposobów, które nie są złe ale nie dopracowane czyt. nie przetestowane do końca. Pozdrawiam Może i mam 3 posty ale na temat bettingu coś nieco wiem. Wiem co to strata. Wiem już jak nie grać. Wiem już jak grać. Mój yield to ok. 20 % Jeśli uważasz, że jest mały to właśnie teraz wiesz co to jest betting. Zasada jest taka by nie grać niskich kursów ot cała filozofia RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Branzolek - 30-09-2014 11:52 Zapraszam do zakupu mojego poradnika Taka inwestycja to pewna inwestycja Zwroci sie raz dwa RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - NoVi - 30-09-2014 23:04 bukmacher mysle dobra opcja. ppszukaj jakivh typetow na blogabet.com warto lub ewentualnie moj poradnik do grania na live, na pewno sie oplaci taptniete z mojej S3 RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - gienus - 30-09-2014 23:23 Jak masz trochę wolnego czasu to możesz pobawić się w licytacje komornicze. W taki sposób można kupować bardzo tanio, a później spieniężyć to dużo drożej. RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - rc-shop - 05-10-2014 20:09 opcje binarne RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Speed94 - 07-10-2014 19:36 Dostałem wiadomości na PW. Jakie sposoby ? Są dostępne na forum bukmacherskim. RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - dimajk - 16-04-2015 16:40 tutaj dostaniesz darmowego e-booka o inwestowaniu na giełdzie Marcusa di Maria, fajne dla początkujących dimajk.implesite.pl RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Gleba1 - 16-04-2015 16:48 Licytacje Komornicze, niby fajnie ale chyba nie chcesz skończyć z nożem w plecach? Znajomy kupił dom, nie żyje. RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - Resick - 16-04-2015 16:49 (16-04-2015 16:48)Gleba1 napisał(a): Licytacje Komornicze, niby fajnie ale chyba nie chcesz skończyć z nożem w plecach? Znajomy kupił dom, nie żyje.Z pewnością każdy kto kupuje dom na licytacji komorniczej zostanie zamordowany. RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem? - nitram - 16-04-2015 17:54 do zamknięcia niepotrzebna dyskusja autor wątku i tak jest już zbanowany |