Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Crobo.com - - sieć z grami MMO - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92)
+--- Wątek: Crobo.com - - sieć z grami MMO (/Temat-Crobo-com-siec-z-grami-MMO-97716)

Strony: 1 2

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - szybkikwit - 15-09-2014 11:50

Czekam juz 4 dzien a akceptacje i dalej komunikat : "Cannot login. Account pending."

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - musicfan - 15-09-2014 14:54

(15-09-2014 11:50)szybkikwit napisał(a):  Czekam juz 4 dzien a akceptacje i dalej komunikat : "Cannot login. Account pending."

napisz na e-mail: [email protected] (mój manager) w tej sprawie Wink

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - lolekxp - 15-09-2014 21:49

(14-09-2014 22:13)musicfan napisał(a):  No więc tak:
Możesz umieścić banner lub link i po kliknięciu przekierowuje do rejestracji (nie w każdej kampanii)
Odnośnie google adwords to możesz je mieć u siebie na stronie ale nie możesz reklamować gry w tym systemie.
I aby do nich dołączyć to nie musisz mieć strony z grami, mogą być o innej tematyce

ok dzięki za wyjasnienie, rep++ dla Ciebie Wink

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - szybkikwit - 17-09-2014 14:09

Odrzucili Mi Konto i nie wiem dlaczego ... jeszcze raz założę może tym razem zaakceptują . Dzięki za meila napisałem i czekam na odpowiedz Smile

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - musicfan - 17-09-2014 18:28

może nie spełniasz ich wymogów

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - szybkikwit - 17-09-2014 19:03

(17-09-2014 18:28)musicfan napisał(a):  może nie spełniasz ich wymogów

Jak tam się nic nie podaje poza danymi osobowymi to co nazwisko im się nie podoba hehe Big Grin Czekam a odpoweidz od Twojego Menagera Wink

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - musicfan - 19-09-2014 10:58

a to nie wiem o co chodzi, jak jak się rejestrowałem to podawałem stronę http://cis.crobo.com/signup

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - musicfan - 06-10-2014 17:52

w załączniku przesyłam kampanie dostępne dla Polski Wink Sporo ich jest

RE: Crobo.com - - sieć z grami MMO - musicfan - 09-11-2014 13:43

dostałem kolejną wypłatę od nich Wink więc cały czas wypłacają tylko trzeba długo czekać i się upomnieć jak w portmmo