Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki telefon kupić? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Jaki telefon kupić? (/Temat-Jaki-telefon-kupic-97651)

Strony: 1 2

RE: Jaki telefon kupić? - bart07 - 15-09-2014 23:12

Ja mam Alcatela One Touch Idol i szczerze jestem bardzo zadowolony.

Cena bardzo dobra, właściwie nie widzę wielkiej różnicy między Alcatelem a Samsungiem.

Ekran na pewno gorszej jakości i marka na pewno mniej znana.
Aparat niby 8 mpx, ale podobno przy pobieraniu nowych wersji działa gorzej....

Wszystko zależy od budżetu i czego oczekujesz od telefonu. Ja chciałem mieć zwykły smartfon, bez zbędnych bajerów i przyznam, że dostałem czego chciałem. Za rok kończy mi się umowa, ale zostanę raczej przy nim.

Nawigacja działa, youtube działa, a filmy i tak wole na kompie bądź lapku oglądać Wink

RE: Jaki telefon kupić? - DziQu - 16-09-2014 19:39

Zdecyduje się chyba na LG G2, macie jakiś fajny pokrowiec pod niego? Może byc tak do 100-150zł nawet. Byle był bardzo dobry Smile

RE: Jaki telefon kupić? - Ando - 21-09-2014 22:30

Polecam nexusa 5. Posiadam aktualnie i pomimo tego ze bateria nie jest najlepsza to poza nią nie ma ten telefon żadnych wad. A na słabą baterie zawsze możesz kupić bank wielkości zapalniczki i w razie potrzeby z niego korzystać.

Wysłane z Google Nexus 5 przez Taptalk

Jaki telefon kupić? - daniel42na - 31-10-2014 22:05

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.