Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PPA czy SUBy - pobieranie plików - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: PPA czy SUBy - pobieranie plików (/Temat-PPA-czy-SUBy-pobieranie-plikow-97481)

Strony: 1 2 3

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - BigSmoke - 06-09-2014 22:20

(06-09-2014 22:18)linoskoczek napisał(a):  
(06-09-2014 22:17)BigSmoke napisał(a):  E tam pierdzielicie PPA też może być.

[Obrazek: cacacac.jpg]

Ale być może za suby więcej by weszło Wink

Szczerze ci powiem że wątpie.
Musisz sam pomyśleć jak by ci było wygodniej jakbyś ty miał pobrac w moim przypadku uważam że PPA jest lepszym rozwiązaniem.

Pozdrawiam.

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - damianus627 - 06-09-2014 22:26

Po 3.78$ lub 1.51$ ci nie wpadają?

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - BigSmoke - 06-09-2014 22:37

Ustawiłem sobie najlepsze oferty Smile

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - exxthc - 06-09-2014 22:48

Na Twoim miejscu wybralbym ppa Big Grin Suby sa bardziej do spamowania czy filmow online (tak mi sie wydaje) Jesli masz zamiar wykonac ladna stronke a nisza bedzie b dobra to i konwersje bedziesz mial wyzsza niz na tych subach Smile

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - skocznowaty - 07-09-2014 13:21

Lepsze suby

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - Kamil * PPP - 24-05-2015 15:02

Nie chcę zakładać nowego tematu dlatego odświeżam. W serwisach SubSms pozmieniały się różne rzeczy, np. są teraz oferty globalne... Jak sprawa wygląda jeśli chodzi głównie o ściąganie plików z własnych stron, Sms Premium czy PPA lepsze... ? Smile

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - linoskoczek - 24-05-2015 17:37

@[Kamil * PPP], suby (na Polskę, za granicą nie testowałem, ale tam chyba wyskakuje zwykła oferta jak do PPA) są dużo skuteczniejsze. Akurat ja stosowałem pustą ofertę w porównaniu do wcześniejszego używania programów do pobierania z PPA. Z paru dolarów miesięcznie robi się kilkaset złotych, także definitywnie suby są skuteczniejsze.

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - Kamil * PPP - 24-05-2015 20:38

Dzięki ale zapomniałem dodać że głównie chodzi mi o zarabianie na global... Smile

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - Klin - 25-05-2015 12:53

Zdecydowanie PPA/CPA

RE: PPA czy SUBy - pobieranie plików - MoneyMachine - 25-05-2015 14:01

Ile osób tyle opinii ;P
Ja wybrałbym suby, w niektórych serwisach(nie będę tu reklamy robiłTongue)są dostępne oferty globalne, a zarazem można wrzucić real content, a zawsze można dorobić na jakimś wydarzeniu(stream czy coś) na jednym koncie Big Grin
Pozdrawiam.