Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy dziennik 4funsecond. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nowy dziennik 4funsecond. (/Temat-Nowy-dziennik-4funsecond-97387)

Strony: 1 2 3 4

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 06-09-2014 20:23

Dzień trzeci
Było dzisiaj baardzo dobrze. Załatwiłem około 50kont facebook (lub więcej) i sprzedałem konto za leada na firesubie. Kolega będzie kupował więcej, więc dałem mu 2, tak na sprawdzenie. Jest zachwycony, mówi że takich kont jak ode mnie nie ma nikt inny Big Grin ... Bardzo się z tego cieszę, ponieważ po pierwsze zarobki ze sprzedaży po drugie reputacja na forum ^^ .. Poprosiłem go, aby się tu odezwał i opisał ;] Cool ... Dzisiaj zacząłem przygodę z shortem. Od nowa. I od nowa kocham ten sposób zarobku <33 Pierwszy dzień ze skracaniem dzisiaj a jest 3$ Lol .. Jutro mam nadzieję na 4-6$ co daje mi do końca miesiąca licząc codziennie takie zyski 450zł 2 Rolleyes Heart

Cele na dziś:
- Zabrać się za shortesta i adf.ly, sprawdzić jaki są stawki. - Baaardzo udane ! Wybrałem shorte, i mam nadzieję że jest to dobry wybór Lol
- Sprzedać kilka kont facebook - Sprzedałem 2, ale to na dobry początek. Mam nadzieję, że zyskam w ten sposób klienta Cool Dodatkowo załatwiłem około 50 nowych kont. Huh

Cele do końca miesiąca:
a)Dozbierać do 1300zł na RC : Allegro - 654,00 zł Portfel - 100zł U brata - 80zł Shorte.st 3$ Huh
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 3godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 7godzin 2
c)Znaleźć klienta na konta facebook. - w 20% udane

Odp: Nowy dziennik 4funsecond. - broofie - 06-09-2014 20:34

Troszke chaotycznie te posty piszesz Tongue Zacznij pisac bardziej ogolnie np "do celu: 100zl", "dzisiaj zarobilem tyle i tyle; shortest: xzł, fb: xzł". Taka mala rada, a mysle, ze wiecej osob taka forma przyciagnie Smile

Tapniete z telefonu

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - Radarr - 06-09-2014 21:37

Ja tam wole taka wersje jaka pisze teraz.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 06-09-2014 22:22

Broofie mógłbyś bardziej wytłumaczyć jak miałbym pisać? Postaram się trochę poprawić Wink

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - Kojot21 - 07-09-2014 01:21

Obserwuje Smile

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 07-09-2014 08:46

Dzisiaj jestem bardzo pozytywnie nastawiony. Mam zamiar postawić głównie na shorte i konta facebook. Wczoraj z shorte doleciało do $3.79466 więc myślę, że dobrze mi poszło. Huh Dawno temu próbowałem założyć fanpage erotyczny, ale wszystkie fanpage które miałem sprzedałem i nie chcę mi się rozkręcać nowego Smile Dzisiejsze zamiary na shorte to od 4 do 6$ Gdyby udało mi się zdobyć 6$ byłbym w niebie Rolleyes Zamierzam także zdobyć konta facebook - około 40. Myślę, że tyle wystarczy - narazie nie mam zamówień Wink ... Czekam aż kickster będzie przy kasie, bo mówił że od razu zamawia konta - jest zachwycony Huh ... Napisał o mnie w swoim dzienniku, więc poszła następna mini-reklama Lol ... Na ten moment odpuszczam blogi, suplementy i sub sms.

Cele na dziś:
- Zdobyć 5$ na shorte (Dobić do 8-9$)
- Zdobyć ponad 30 kont facebook

Cele do końca miesiąca:
a)Dozbierać do 1300zł na RC : 849/1300zł
b)Spędzać więcej czasu na zarabianiu niż graniu - Czas na grze: 3godziny 30minut, Czas na zarabianiu, lekcjach itd - 7godzin
c)Znaleźć klienta na konta facebook. - w 20% udane

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - YouAreKilled - 07-09-2014 09:29

Będę śledził bo mam podobne zajęcia.

Możesz powiedzieć jakie to konta do fb?
Wszystko zweryfikowane i ile za szt. ?

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - 4funsecond - 07-09-2014 10:14

Dzięki Smile
Konta mają full weryfikację kilkaset realnych znajomych, są jak realne. Staż od 6 miesięcy do 2 lat. Więcej info priv lub GG Wink
Jeśli detal 3.50 jeśli hurt to do negocjacji

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - gienus - 07-09-2014 11:50

Będę obserwował i życzę powodzenia Wink Pozdro

RE: Nowy dziennik 4funsecond. - nonapewno - 07-09-2014 11:57

Ty obserwujesz mnie to i ja Ciebie poobserwuje Smile Powodzenia i Miłego Dnia Smile