![]() |
100 zł w godzinę na PortMMO.com? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: 100 zł w godzinę na PortMMO.com? (/Temat-100-zl-w-godzine-na-PortMMO-com-97318) |
RE: 100 zł w godzinę - szykiryki - 02-09-2014 17:16 Jestem dziewczyną. Zarabiałam na czysto. Umieściłam baner na stronie internetowej, niezwiązanej z grami. Ludzie sami więc klikali i rejestrowali się. Tak jak pisałam wypłatę dostaniesz dopiero po wysłaniu rachunku, przesłaniu skanu dowodu (jeszcze Cię o to nie proszę, bo okres rozliczeniowy konczy się w październiku za wrzesien). Ja juz z nimi nie zarabiam, podejrzewam jednak, ze wciąż szefem jest Pan Leszek- napisz do niego i o wszystko wypytaj, bo szczerze to szkoda Twojej pracy, kasy możesz nie dostać, bo główny reklamodawca (nie PORTmmo) może stwierdzić, że rejestracje są niskiej jakości (ludzie w ogole nie pobrali gry na dysk, nie grają, tylko się zarejestrowali itp.) Moja rada. Przeczytaj dokładnie ich regulamin- w każdej chwili mogą Ci zbanować konto, ba nie muszą nawet podawać powodu swojej decyzji, jednak zwykle powołują się na ruch motywowany. Poza tym, bez przesłania do nich rachunku- nie masz co nawet sprawdzać swojego stanu konta czy PayPala ![]() Napisz do nich dodatkowo maila, że chcesz wyplacić prowizję i wtedy CI wszystko wyjaśnią krok po kroku. RE: 100 zł w godzinę - Tomson - 02-09-2014 17:49 W tego typu programach ruch który generujesz jest "obserwowany". Jeśli określony % to normalni gracze którzy zostali na dłużej z grą to jest wszystko w porządku. Jednak jeśli tak tylko podsyłasz żeby się zarejestrowali i zrobili "lead'a" to prędzej czy później dostaniesz bana. Dlaczego? Jeśli osoby nie grają to nie kupują premium > skoro nie kupują to wydawca nie jest zadowolony z kampanii na czym cierpi dany serwis(w tym przypadku PortMMO) i dlatego właśnie muszą sprawdzać ten ruch ![]() RE: 100 zł w godzinę - DMGOfficial - 02-09-2014 17:53 Wszystko jasne, dzięki. RE: 100 zł w godzinę na PortMMO.com? - maax6 - 03-09-2014 11:05 Ja jeszcze się wtrącę. szykiryki jak ma wyglądać taki rachunek? RE: 100 zł w godzinę na PortMMO.com? - szykiryki - 03-09-2014 11:53 Oni Ci wysla rachunek, a Ty podpiszesz, zeskakujesz i odeslesz Edit: znalazłam stary rachunek, wygląda on tak: Tzn. tak wyglądał jak z nimi współpracowałam, ale mysle, ze wiele się nie zmienilo od tej pory ![]() RE: 100 zł w godzinę na PortMMO.com? - rolfix543 - 03-09-2014 13:37 Nic się nie zmieniło ![]() RE: 100 zł w godzinę na PortMMO.com? - Assasinoo - 07-09-2014 01:46 Myślę, że nie ma sensu oszukiwać, bo to strata czasu, a pieniędzy i tak raczej nie dostaniesz. Pozyskani gracze przynajmniej w części muszą być aktywni, to znaczy grać w daną grę. Nikt nie płaci 3 zł za pustą darmową rejestrację ![]() RE: 100 zł w godzinę na PortMMO.com? - skocznowaty - 07-09-2014 13:20 Według mnie portmmo to FAKE RE: 100 zł w godzinę na PortMMO.com? - Stworkowaty - 07-09-2014 13:27 Według mnie to Ty wyżej nabijasz posty -,- Jaki fake? Płacą to o co chodzi? ; o Odp: RE: 100 zł w godzinę na PortMMO.com? - Damkofr - 07-09-2014 16:23 (07-09-2014 13:20)skocznowaty napisał(a): Według mnie portmmo to FAKE nie znasz sie to sie nie odzywaj jak.masz takie glupoty gadac. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 |