[S] Konta premium- towar na reselling! Zyskaj na sprzedaży! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [S] Konta premium- towar na reselling! Zyskaj na sprzedaży! (/Temat-S-Konta-premium-towar-na-reselling-Zyskaj-na-sprzedazy-97020) Strony: 1 2 |
RE: [S] Konta premium- towar na reselling! Zyskaj na sprzedaży! - VoreCC - 01-09-2014 18:10 Doszły nowe konta, zapraszam do zakupu! RE: [S] Konta premium- towar na reselling! Zyskaj na sprzedaży! - xavi512 - 03-09-2014 16:19 Ze sprzedażą bez DG jest trochę cienko, a także jeśli nie wykupi się opcji, że twoja aukcja jest na pierwszej liście to sprzedaż jest dużo mniejsza przy takiej konkurencji. Ale mniejsza z tym. Masz może premium do oboom? RE: [S] Konta premium- towar na reselling! Zyskaj na sprzedaży! - xavi512 - 04-09-2014 06:57 (03-09-2014 18:45)VoreCC napisał(a): Ku*** zakładajcie własne tematy, bo naprawdę mnie zaraz trafi. Czego człowiek nie wystawi to zaraz się zleci trzech-czterech jak hieny... Nie jesteś zainteresowany zakupem- nie pisz, nie reklamuj siebie i swoich kont których używa pewnie 1000 osób Ja jestem zainteresowany oboomem? Posiadasz? Jaka cena? RE: [S] Konta premium- towar na reselling! Zyskaj na sprzedaży! - VoreCC - 04-09-2014 11:32 Poszukam i napiszę Wszystko da się załatwić RE: [S] Konta premium- towar na reselling! Zyskaj na sprzedaży! - bedi25 - 04-09-2014 14:38 Polecam. Kupiłem i konta działają jak należy [S] Konta premium- towar na reselling! Zyskaj na sprzedaży! - daniel42na - 10-10-2014 01:49 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |