Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” (/Temat-Nowy-przekret-SMS-owy-%E2%80%9CMoje-dziecko-wpisalo-zly-numer-telefonu%E2%80%9D-97000)

Strony: 1 2

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Danysuw - 29-08-2014 11:54

Jesli ten ktos bedzie to robil na duza skale, to predzej czy pozniej beknie za to Smile

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - skocznowaty - 01-09-2014 12:44

Ale jaja.

Polakom nie brakuje pomysłów )

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - GWDiviner - 01-09-2014 13:25

hahahahahahahahaha Rolleyes

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Lavilare - 03-09-2014 18:15

Podejrzewam, że szybko się to skończy Smile

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Rajawio - 04-09-2014 15:52

Jak jakiś polityk się na to nabierze (z własnej komórki, nie służbowej) to „Fakty" i inne się tym zainteresują Jerk2

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - dazy19 - 21-11-2016 09:43

Sorki za odkop ale meteda powrociła Big Grin bardzo slabo wykonany ten spam ... Mala wiadomosc jeśli to ktos od nas z forum Big Grin o 8 rano to srednio Ci ktos sie nabierze na to i cala wiadomosc mesko brzmi Tongue
Cytat: Witam. Na wstepie przepraszam za klopot ale podczas rejestracji w serwisie internetowym przez moja nieuwage moje dziecko wpisalo nieprawidlowy numer telefonu i SMS dotyczacy rejestracji zamiast do nas zostal wyslany na Pani/Pana numer. Czy jest mozliwosc odeslania mi tresci tego SMSa pod moj numer jesli juz dotarl lub dopiero dojdzie? Jezeli nie sprawi to klopotu bede bardzo wdzieczna za pomoc, z gory dziekuje. Anna.

Ps . Ciekawe jaka ma konwersja i jaki serwis mu wyplaci za "fraudy" jakim jest samodzielne wpisywanie kodu :3

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - mateusz2045 - 21-11-2016 09:47

Idiotów nie brakuje jak widać.

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Rajzerek - 21-11-2016 09:48

Dokladnie hehe

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - selfie - 21-11-2016 10:10

@[dazy19] jeśli to premium to raczej nikt nie uzna tego za fraud bo można w ten sposób samemu wpisywać kody, tylko przy subach osoba musi sama być na stronie by zapoznać się z regulaminem.

Metoda stara jak świat, jedna chyba z bardziej przypałowych.

RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - dazy19 - 21-11-2016 21:22

dzięki chłopaki za wyjaśnienie Smile przyznaje że nietypowa promocja Smile