Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarobek 100 zł miesięcznie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarobek 100 zł miesięcznie (/Temat-Zarobek-100-zl-miesiecznie-96979)

Strony: 1 2

RE: Zarobek 100 zł miesięcznie - venzer - 27-08-2014 22:21

Skracając linki bez problemu wyciągniesz 100PLN/mc.
Polega to na tym że możesz skrócić każdy link internetowy (nie tylko do dupeczek Wink i rozesłać go po Facebooku forach czy Youtube w opisach filmików.
Jeżeli ktoś kliknie w ten link wyświetli mu się najpierw strona z reklamą którą może pominąć po 5 sekundach jeżeli to zrobi otrzymujesz pieniądze.
Stawki dla Polski to niecałe 4$ za 1000 wejść w twój skrócony link (tutaj masz tabelke https://adf.ly/rates)
Wszystko jest legalne, Pieniądze wypłacają na portfel internetowy (najlepszy jest Paypal)

RE: Zarobek 100 zł miesięcznie - Ray9191 - 27-08-2014 22:34

(27-08-2014 22:05)Gravity napisał(a):  W tym jest to niemoralnego , że to ty promujesz linki a ludzie mają wysłać smsa na dany numer i wpisać pin wtedy ty dostajesz 1 leada czyli 3,50 zł jako podstawowa stawka.
No chyba mało ktoś się nabierze na takie coś bo ja jak widzę , że mam wysłać sms'a za dostęp do jakieś treści to rezygnuję od razu to pewnie inni też.

RE: Zarobek 100 zł miesięcznie - GrzesiX - 27-08-2014 23:55

Właśnie chodzi o to, że frajerów to Ci co nie miara, a nowi w internetach łykają wszystko co im przeglądarka przyniesie Jerk2

RE: Zarobek 100 zł miesięcznie - Luke - 28-08-2014 00:17

Płatne subskrypcje to dla wielu śliski temat. Jak by nie było, to raczej jest postrzegane niezbyt ciekawie (regulamin małym druczkiem!). Wiadomo że ludzie dziś nie mają skrupułów, byle tylko zarobić. Ale jeśli Tobie to nie pasuje - nie rób tego. Jest sporo w pełni legalnych i moralnych sposobów na zarabianie. Pewnie że wymagają więcej czasu i doświadczenia, ale moim zdaniem jeśli myślisz o zarabianiu w internecie poważnie (i przyszłościowo), to warto zdobyć się na taki wysiłek i zająć się czymś, czego nie będziesz się musiał wstydzić w przyszłości.

RE: Zarobek 100 zł miesięcznie - Kickster - 28-08-2014 03:34

ja bym mógł Ci pomoc z linkami ale widzę że jestes chyba jednym z tych co to słomiany zapał mają, chociaż życzę jak najlepszych sukcesów

RE: Zarobek 100 zł miesięcznie - Ray9191 - 28-08-2014 03:48

(28-08-2014 03:34)Kickster napisał(a):  ja bym mógł Ci pomoc z linkami ale widzę że jestes chyba jednym z tych co to słomiany zapał mają, chociaż życzę jak najlepszych sukcesów

Nie mam słomianego zapału po prostu szukam dobrego sposobu na zarobek bo dopiero co zaczynam więc pomoc zawsze jest mile widziana.

RE: Zarobek 100 zł miesięcznie - Admin - 28-08-2014 08:49

Stówka miesięcznie to pestka, przejrzyj ten temat i stosuj to na czym inni zarabiają Smile
http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/

Zarobek 100 zł miesięcznie - Admin - 28-08-2014 08:50

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.