![]() |
Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika (/Temat-Kazdy-moze-zarobic-czyli-dziennik-totalnego-laika-96916) |
RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - olekn1 - 29-08-2014 21:00 (29-08-2014 20:57)gienus napisał(a): Dzięki. Dzisiaj wpadło tylko 10,50 tak jak pisałem wyżej jest coraz gorzej. Myślę o tym, żeby pierwsze wypłacone miesiące zainwestować w płatne reklamy (mailingi, bannery na popularnych stronach itp.). Działał ktoś z was w taki sposób? Jeśli tak, to jakie były efekty? Jak nie chcecie pisać tutaj to możecie na PW. A i jeszcze oprócz pieniędzy z leadów wpadło mi 35 groszy za pierwszego leada mojego poleconego "ucznia", trzymam tez kciuki za niego Zrób fan page o tematyce swojej przyszłej strony, a użytkownicy sami się znajdą ![]() RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - poduszka12 - 29-08-2014 21:25 Powodzenia Życzę, byle do przodu ![]() RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 29-08-2014 22:58 (29-08-2014 21:00)olekn1 napisał(a): Zrób fan page o tematyce swojej przyszłej strony, a użytkownicy sami się znajdą Dzięki właśnie zrobiłem, chociaż z tymi fanpegami to wiadomo - ciężko się wybić . W sumie to bardziej chodziło mi o wykupienie reklam pod oferty z firesub które reklamuje, żeby pomnożyć zarobki i to miałem na myśli pytając o opinie ![]() Wpadł jeszcze jeden lead na koniec dnia zarówno mi jak i poleconemu, a dzisiaj mija dokładnie tydzień odkąd zacząłem zarabiać więc moje statystyki po tygodniu to: 164.2/600 RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 30-08-2014 10:26 Ale niespodzianka z rana ![]() ![]() RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - Kuaczi - 30-08-2014 10:30 Dobrze Ci idzie, będę Cie obserwował. Powodzenia i wytrwałości! RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 30-08-2014 22:39 (30-08-2014 10:30)Kuaczi napisał(a): Dobrze Ci idzie, będę Cie obserwował. Powodzenia i wytrwałości! Dzięki. Po dzisiejszym dniu do konta dopisuje 17.5 PLN. Tak bardzo przydałby mi się jakiś bot lajkujący komentarze na fb, by wybijać je do top. Ktoś gdzieś coś wie to pisac ![]() ![]() Teraz stan po dzisiejszym dniu: 181.7/600 RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 31-08-2014 22:21 Dzisiejszy spam jakiś taki bardzo męczący. Miałem nawet wrażenie, że jakieś kwejki czy inne onety opublikowały ostatnio jakiś poradnik dla tępych dzid w stylu: "nie daj sie nabrać - nie podawaj w sieci swojego nr" bo konwersje miałem na tragicznym poziomie. Jednak mimo tego udało się ugrać dzisiaj 21zł. Jutro pierwszy września to zlecę swoją pierwszą, internetową, wypłatę. Jaram się ![]() Stan: 202.7 / 600 PLN RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 01-09-2014 22:13 ![]() Tak jak pisałem parę dni temu, nisza się pomału wypala. I dzisiaj można powiedzieć, że już całkiem się wypaliła. Konwersja tragiczna, tylko 2 leady. Tyle samo leadów uzyskał dzisiaj mój polecony. Jedyny pozytyw dzisiejszego dnia to pierwsze od dawna pobranie pliku na firecash. $1.34 szału jednak nie robi. Ogólnie dzisiaj zarobiłem: 7.20 (z leadów), 0.70 (z poleconych leadów), 4.29 (w przeliczeniu na złotówki firecash). To daje łączną sumę 12.94 PLN ![]() ![]() Przydałby się w tym tygodniu jeden lepszy dzień, taki jak w tamtym tygodniu, gdzie zarobiłem z leadów ~49PLN (rekord życiowy w zarabianiu przez internet ![]() RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 06-09-2014 22:07 Nie pisałem nic ostatnio bo nic nie zarabiałem... Zasmucony brakiem wyników i banem na kilku kontach na FB postanowiłem założyć wczoraj konto w serwisie eForsa. Jak widac, była to dobra decyzja! Już wczoraj zarobiłem tam pierwsze pieniądze, a dzisiaj wykręciłem rekord życiowy dniówki w zarabianiu przez neta ![]() Czyli na opłatę akademika w październiku już praktycznie mam ![]() Co jeszcze zrobiłem? Założyłem bloga, jak się okazuje będzie to jedyny blog o tej tematyce w Polsce, więc liczę na jego rozwinięcie i ewentualne zarobki z reklam. Z myślą o nim rozwijam też fanpega, ale o fanów bardzo ciężko, na razie mam w planie nabijać lajki przez addmefast, później zobaczymy. CEL: 302.08 zł / 600 zł RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - 4funsecond - 07-09-2014 10:24 Z addmefast nabij max tysiąc. Więcej się nie opłaca bo aktywności i tak 0 ![]() Będę obserwować i zapraszam do siebie ![]() |