Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. (/Temat-Dziennik-Pracy-Kickster-Skracanie-etc-96733) |
RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Shuriken - 26-08-2014 15:57 Szkoda czasu na skracanie linków , duzo pracy a efektów mało. Ale mimo wszystko powodzenia życzę. RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 26-08-2014 16:08 (26-08-2014 15:57)Shuriken napisał(a): Szkoda czasu na skracanie linków , duzo pracy a efektów mało. Ale mimo wszystko powodzenia życzę. a co polecasz zamiast tego ? Subskrybcje ? RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - VoreCC - 26-08-2014 16:43 Jeśli chcesz się pobawić z YT to możesz wejść w PPA/PPI A jeśli chodzi o skracanie, jak udało ci się osiągnąć taki wynik bez fanpage? RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 26-08-2014 16:52 spam, głownie grupy na fb, ale troche aska i fotki, tylko temat bardzo ślizgi jak konta zablokują jak dzisiaj, teraz przez te trzy dni do piatku nie wiem jak wyrównam sobie zarobki bo nie mam gdzie i jak spamowac :/ Pobawic z YT czyli co masz na mysli ? RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - VoreCC - 26-08-2014 17:10 Uploadować filmy z hackami- na pewno zarobisz więcej bo np. 30$ dziennie przy takim samym nakładzie pracy RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 26-08-2014 17:42 tylko trzeba miec pomysł na filmy.. a ja na youtubie mam tylko swoje i to sprzed 4 lat, myslalem o tym ale nie mam jakos pomyslu chyba na bycie jutuberem RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - VoreCC - 26-08-2014 17:48 Nie chodzi mi o bycie youtuberem.. Chodzi o wrzucanie hacków do gier z linkami z PP RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 26-08-2014 17:59 (26-08-2014 17:48)VoreCC napisał(a): Nie chodzi mi o bycie youtuberem.. Chodzi o wrzucanie hacków do gier z linkami z PP słabo się orientuję w temacie.. i nie za bardzo wiem o co chodzi przepraszam żeby nie robić niepotrzebnego spamu od razu dodam może co już jest dzis zrobione, otóż mysc dał mi dwa konta i rozpocząłem świeży spam, konto zostało już wdrożone do mojej armii i przypisane do 40 grup Mam nadzieje ze do piątku wytrzyma i nie dadza mu bloka bo wtedy sie serio potne 3,55/10 RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - VoreCC - 26-08-2014 18:25 Oj tam zaraz pocinać, mi wpada z "automatu" codziennie 0,20- 0,30$z shorte z fanpage, więc i tak masz kilkanaście razy więcej niż ja RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 26-08-2014 22:51 26.08
No więc podsumowanie dnia, mysc zostały dwa konta do odblokowania, jutro juz chyba powinno się udac bo tych znajomych to juz znam na pamięć -,- dzis celu sie nie udało osiągnąć i jest coraz gorzej, ale jak na dwa bany na fejsie to i tak tragedii nie ma, jakoś do piątku musze przeżyć, wtedy pojdzie hiper spam z mojego konta na fejsie na 80 grupach, licze na odpracowanie tej trzydniowej straty i strzelenie gdzies w pułap 14 dolarów Cele na jutro: - zrobic dwa spamiki dla utrzymania średniej na poziomie 3k wejsc - zgłebić temat sub sms, może się za to wezmę aczkolwiek nie wiem czy podołam 5,70/10 |