PaidVerts, problem. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: PaidVerts (/Forum-PaidVerts-395) +---- Wątek: PaidVerts, problem. (/Temat-PaidVerts-problem-96729) Strony: 1 2 |
RE: PaidVerts, problem. - MistGun - 24-08-2014 14:29 Pisaliście tylko że BAP wymienia mi się na odpowiednią reklme, a tak naprawde nikt mi na to dobrze nie odpowiedział. Teraz to wy źle robicie ponieważ: Robicie w sumie dziecinny spam. To że wy wszystko zrozumieliście to nie jesteście Bogami, i nie musicie się śmiać z ludzi nie rozumiejących dokładnie działania PV. P.S Kto stawia ponad 3 znaków obok siebie jest niezrównoważony psychicznie. A tak to dziękuje za odpowiedzi RE: PaidVerts, problem. - dzemba - 24-08-2014 16:31 (20-08-2014 18:01)MistGun napisał(a): Jeśli chcesz moge być twoim mentorem w PV. Napisz PW. Ja osobiście polecam PV, Ponieważ jest stabilne i dobrze płacą Ten kto chce mentorować bez znania nawet podstaw proponowanego programu jest... No jak byś ty go nazwał, bo dla mnie niezrównoważony psychicznie jest tu zbyt delikatne. (24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a): P.S Kto stawia ponad 3 znaków obok siebie jest niezrównoważony psychicznie. Gówno które przeczytałeś na joemonster czy wiedzybeuzytecznej mnie mało interesuje. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielokropek napisał(a):Wielokropek – znak interpunkcyjny w postaci trzech umieszczonych obok siebie kropek (…) używany przeważnie na końcu zdania, dla zaznaczenia fragmentów pominiętych. Wielokropek może także oznaczać nieoczekiwane urwanie wypowiedzi. (24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a): Pisaliście tylko że BAP wymienia mi się na odpowiednią reklme, a tak naprawde nikt mi na to dobrze nie odpowiedział. Toż te odpowiedzi były dobre, tylko ty masz trudności ze słowem pisanym. (24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a): Robicie w sumie dziecinny spam. Robisz dziecinny temat. Jak nie będziesz mógł trafić do toalety to założysz kolejny? (24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a): To że wy wszystko zrozumieliście to nie jesteście Bogami, i nie musicie się śmiać z ludzi nie rozumiejących dokładnie działania PV. (...)Jestem Bogiem Uświadom to sobie sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie sobie(...) (24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a): A tak to dziękuje za odpowiedzi Jak byś umiał czytać ten temat był by niepotrzebny. (24-08-2014 08:17)MistGun napisał(a): @Watoga, tak trudno zobaczyć na poprzednią strone? Z 3 os. O tym pisały. A tobie trudno było przeczytać temat w którym wypowiedziałeś się kilka razy, i jeszcze miałeś czelność poprawiać innych? To go może w końcu przeczytaj. http://zarabiam.com/Temat-Zarabiaj-z-programem-PaidVerts-HIT-92744 Post napisany z niepoważeniem. JA. RE: PaidVerts, problem. - MistGun - 24-08-2014 17:01 W sumie to jakby twoja wypowiedź miała prznajmniej 50% sensu to bym wziął to do siebie. RE: PaidVerts, problem. - twnt22 - 26-08-2014 07:59 Ad filter za 10$ i nie będzie "gówno reklam" |