Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PaidVerts, problem. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: PaidVerts (/Forum-PaidVerts-395)
+---- Wątek: PaidVerts, problem. (/Temat-PaidVerts-problem-96729)

Strony: 1 2

RE: PaidVerts, problem. - MistGun - 24-08-2014 14:29

Pisaliście tylko że BAP wymienia mi się na odpowiednią reklme, a tak naprawde nikt mi na to dobrze nie odpowiedział.
Teraz to wy źle robicie ponieważ:
Robicie w sumie dziecinny spam.
To że wy wszystko zrozumieliście to nie jesteście Bogami, i nie musicie się śmiać z ludzi nie rozumiejących dokładnie działania PV.

P.S Kto stawia ponad 3 znaków obok siebie jest niezrównoważony psychicznie.

A tak to dziękuje za odpowiedzi Smile

RE: PaidVerts, problem. - dzemba - 24-08-2014 16:31

(20-08-2014 18:01)MistGun napisał(a):  Jeśli chcesz moge być twoim mentorem w PV. Napisz PW. Ja osobiście polecam PV, Ponieważ jest stabilne i dobrze płacą

Ten kto chce mentorować bez znania nawet podstaw proponowanego programu jest... No jak byś ty go nazwał, bo dla mnie niezrównoważony psychicznie jest tu zbyt delikatne.

(24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a):  P.S Kto stawia ponad 3 znaków obok siebie jest niezrównoważony psychicznie.

Gówno które przeczytałeś na joemonster czy wiedzybeuzytecznej mnie mało interesuje.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielokropek napisał(a):Wielokropek – znak interpunkcyjny w postaci trzech umieszczonych obok siebie kropek (…) używany przeważnie na końcu zdania, dla zaznaczenia fragmentów pominiętych. Wielokropek może także oznaczać nieoczekiwane urwanie wypowiedzi.

(24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a):  Pisaliście tylko że BAP wymienia mi się na odpowiednią reklme, a tak naprawde nikt mi na to dobrze nie odpowiedział.

Toż te odpowiedzi były dobre, tylko ty masz trudności ze słowem pisanym.

(24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a):  Robicie w sumie dziecinny spam.

Robisz dziecinny temat. Jak nie będziesz mógł trafić do toalety to założysz kolejny?

(24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a):  To że wy wszystko zrozumieliście to nie jesteście Bogami, i nie musicie się śmiać z ludzi nie rozumiejących dokładnie działania PV.

(...)Jestem Bogiem
Uświadom to sobie sobie
Ty też jesteś Bogiem
Tylko wyobraź to sobie sobie(...)

(24-08-2014 14:29)MistGun napisał(a):  A tak to dziękuje za odpowiedzi Smile

Jak byś umiał czytać ten temat był by niepotrzebny.

(24-08-2014 08:17)MistGun napisał(a):  @Watoga, tak trudno zobaczyć na poprzednią strone? Z 3 os. O tym pisały.

A tobie trudno było przeczytać temat w którym wypowiedziałeś się kilka razy, i jeszcze miałeś czelność poprawiać innych? To go może w końcu przeczytaj. http://zarabiam.com/Temat-Zarabiaj-z-programem-PaidVerts-HIT-92744

Post napisany z niepoważeniem.
JA.

RE: PaidVerts, problem. - MistGun - 24-08-2014 17:01

W sumie to jakby twoja wypowiedź miała prznajmniej 50% sensu to bym wziął to do siebie.

RE: PaidVerts, problem. - twnt22 - 26-08-2014 07:59

Ad filter za 10$ i nie będzie "gówno reklam"