Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl (/Temat-Wygraj-Smartfon-SONY-XPERIA-Z1-na-www-playandget-pl-96640)

Strony: 1 2 3

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Playandget.pl - 24-08-2014 09:10

Konkurs organizowany jest nie do nabijania share/like, a jedynie do poinformowania wszystkich graczy o nowej możliwości wygrywania nagród na grach mobilnych oraz dostępu do częstych konkursów. Zalajkujesz? wiesz w co gramy i jakie konkursy są na bieżąco. Jeśli nie grasz na smartfonie/tablecie i nie chcesz wygrać prawdziwych nagród niskim kosztem to rzeczywiście nie ma co lajkować, lepiej dać szansę innymSmile Pozdrawiam

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Shuriken - 26-08-2014 15:53

E tam jak dla mnie te wszystkie konkurksy a*la wygraj smartfoona , mp4,laptopa itp. to niezła ściema... Może kiedys bys sie na to nabrał , ale teraz to juz wyrosłem z tego.

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Playandget.pl - 26-08-2014 23:14

Shuriken myślisz ze gdyby był to fake to organizator by podawał na swojej stronie adres swojego lokalu? To normalny konkurs i tyle. Nie rozdajemy 500 iphonow czy cośw tym stylu a jedynie jeden smartfon Sony Xperia Z1

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Zarobiony_Koles - 28-08-2014 13:12

A ja spróbuję, a właściwie spróbowałem, swoja zdjęcie parę dni temu przesłałem. Zdam relacje Smile

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - leggi25 - 28-08-2014 13:31

Ja też spróbowałem i wszystko okaże się w niedzielę.

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Playandget.pl - 29-08-2014 21:32

Panowie mamy nadzieję, że Wasze zdjęcia zostały wykonane specjalnie do konkursu, a nie zostały zrobione kilka miesięcy wcześniej lub też lat (rekordzista przesłał 7- letnie zdjęcie z dysku) bo takich zgłoszeń jest najwięcej, a zgodnie z regulaminem nie będą brane pod uwagę. Pozdrawiamy

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Playandget.pl - 30-08-2014 10:47

Już tylko dzisiaj do godziny 20:00 można wysyłać zdjęcia do konkursu "Moja ulubiona rzecz", gdzie do wygrania jest smartfon Sony Xperia Z1. Zdjęcia będą oceniane pod względem kreatywności, zdjęcia muszą zostać specjalnie na konkurs, nie mogą być to zdjęcia wykonane , tydzień, miesiąc, rok przed konkursemSmile Powodzenia

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Zarobiony_Koles - 30-08-2014 13:23

Można przesłać kilka zdjęć?

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Ewcia6000 - 30-08-2014 17:57

wysłane Smile

RE: Wygraj Smartfon SONY XPERIA Z1 na www.playandget.pl - Playandget.pl - 31-08-2014 10:46

Liczy się tylko 1-sze przesłane zdjęcie,