screeny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: screeny (/Temat-screeny-96594) Strony: 1 2 |
RE: screeny - Sony_ - 04-09-2014 09:14 Ciekawe jakim składem Polska wyjdzie, jak rezerwowym to masz szanse, a jeśli takim jak w ostatnich dwóch meczach to powinien być raczej pogrom. Serbia nie powinna stracić seta, a Włochy- Belgia loteria, ale myślę, że będzie więcej niż 45. 5 pkt to dużo jak na różnicę potencjału obu ekip. Drugi kupon- nie mam zielonego pojęcia ale życzę, żeby weszły oba! RE: screeny - kwenk21 - 04-09-2014 15:08 Też właśnie sądzę, że loteria aczkolwiek 1 set wydaje mi się że będzie pod dyktando którejś z drużyn dlatego taki typ. Po wypowiedzi Atanasijevicia po meczu Serbii z Argentyną też napawa optymizmem ten typ a handi na Wenezuele dość spore. Kupon hokejowy nie udał się już w 1 typie o jedną bramkę za dużo strzelili w Rosji, oby siatka nie zawiodła. RE: screeny - Sony_ - 04-09-2014 22:24 @4.75 pojedynczy zakład na live, całkiem ładnie I nawet piesek po podobnym kursie mi wszedł.. I zakręciłem slota i mi dało.. w ogóle miałem jakiś taki udany ten wieczór.. RE: screeny - 2M1P - 05-09-2014 14:18 udany, to chyba za mało powiedziane gratuluje! screeny - MaLiN - 02-12-2015 02:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |