Pewny zarobek, tak w bukmacherce, to nie zart. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pewny zarobek, tak w bukmacherce, to nie zart. (/Temat-Pewny-zarobek-tak-w-bukmacherce-to-nie-zart-96404) Strony: 1 2 |
RE: Pewny zarobek, tak w bukmacherce, to nie zart. - B_Y_K_U - 23-09-2014 18:24 Temat żyje? Będzie coś z tego? RE: Pewny zarobek, tak w bukmacherce, to nie zart. - znanonim - 23-09-2014 20:01 W zamian za rejestrację z refa oferuję dość pewne typy. Przy wrzucaniu 100 zł na każdy zakład, po 6 dniach jestem ~240 zł na czysto. Wymagane około 400-500 zł na start, żeby na minimum 2 dni starczyło (w razie wtopy pierwszego dnia - wiadomo, to jednak hazard). Grupa na fb oraz blogspot działa prężnie. Polecam PW. RE: Pewny zarobek, tak w bukmacherce, to nie zart. - B_Y_K_U - 24-09-2014 13:03 (23-09-2014 20:01)znanonim napisał(a): W zamian za rejestrację z refa oferuję dość pewne typy.Poczekam na autora tematu:)Powiedział, że się odezwie i myślę że dotrzyma słowa. Zarobek ma być wg niego pewny więc może to być ciekawa opcja RE: Pewny zarobek, tak w bukmacherce, to nie zart. - trio - 24-09-2014 13:42 Pewnych rzeczy w typowaniu to bym sie nie spodziewal a tu jednak . . RE: Pewny zarobek, tak w bukmacherce, to nie zart. - B_Y_K_U - 13-10-2014 12:39 Temat wg mnie padł, a zapowiadało się niezle... Zero kontaktu z autorem, na pw nie odpisuje a miał się odezwać do końca września Mógłby chociaż napisać, że nic z tego nie będzie i już ale najwidoczniej ma to gdzieś Myślałem, że osoby z długim stażem na forum mają do innych użytkowników należyty szacunek i traktują ich poważnie... Szkoda... Pewny zarobek, tak w bukmacherce, to nie zart. - Hybrid1990 - 22-04-2019 19:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |