Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji (/Temat-Pytanie-odnosnie-premium-sms-subskrybcji-96272)

Strony: 1 2

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - piciaszek - 19-08-2014 01:15

Eforsa świetny program, ekspresowe wypłaty jak zapewniają, FreeBiz świetne stawki i podnoszą nawet o 1,5zł, a nie 15gr, kontakt super no i wypłaty BEZ PROWIZJI (co jest żenujące, ale wiesz kiedy pieniądze będą na koncie), HotCash też bardzo mnie przekonał, a fakt, że spłacono poprzedniego właściciela powinien być wystarczającym argumentem Smile Co do FireSub dużo nie powiem, bo nie wiem, ale tam mi po prostu nie wychodziło, więc zawinąłem się z moimi 60 zł stamtąd Smile

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - kkrzysiek_k - 19-08-2014 06:52

(18-08-2014 17:06)Assasinoo napisał(a):  W freebiz nie znajdziesz mentora, bo nie ma systemu poleconych. Kontakt i elastyczność to na pewno duże zalety firesuba Big Grin Legalność programów też jest po stronie firesuba. Jak chcesz wypróbuj oba. Zaletami freebiz są stawki i dwie darmowe szybkie wypłaty w miesiącu.
?
Co masz na myśli mówiąc legalność programów? I jak jest z rozliczaniem?

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Assasinoo - 19-08-2014 11:49

Jak masz umowę to serwis się za Cb rozliczy, a jak nie masz to sam musisz w picie się rozliczyć. A co do legalności, to właściwie niepotrzebnie o tym wspomniałem, bo freebiz działa już długo Tongue

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - suchy0001 - 22-08-2014 17:52

Freebiz i eforsa.Najbardziej opłacalne,wysokie stawki i wypłaty bez złodziejskiej prowizji.