Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! (/Temat-Darmowe-zakupy-za-pozyskanie-poleconych-96221) Strony: 1 2 |
RE: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - rBartek - 18-08-2014 10:16 (18-08-2014 08:38)olekn1 napisał(a):(18-08-2014 00:37)rBartek napisał(a): Czytam na zagranicznych forach ze to scam. Tak, właśnie pisali że zostali zbanowani RE: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - wojtas8 - 18-08-2014 10:55 To sam? Scam? RE: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - rBartek - 18-08-2014 11:09 (18-08-2014 10:55)wojtas8 napisał(a): To sam? Podobno nie. RE: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - rBartek - 18-08-2014 12:22 Sorry za podwójny post, ale więcej osób zobaczy. Kupiłem to - http://fancy.com/things/276860993/Bicycle-Black-Ghost-Playing-Cards Jak przyjdzie to dam znać. Mogę pomóc powiedzieć jak łatwo zdobyć tutaj punkty, wzamian za reflink. Jak ktoś chętny to pw. RE: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - ICanTrollU - 18-08-2014 12:45 To jest scam. Do tego ten ich świetny support 2 Testowałem ich stronę dwa razy. Pierwszy raz. To było rok temu. Zamówiłem nagrodę, niby ok, a po kilku dniach od zamówienia anulowali ją i zablokowali konto. Support odpisał, że złamałem zasady (jakie???? - refy miałem prawdziwe, nie multikonta). Zapytałem się jakie zasady, pytałem czy odblokują, napisali, że odpiszą i do dziś brak odpowiedzi. Kolejny test - Po roku. Zamówiłem nagrodę. Niby dobrze, zamówienie przyjęte, czekam sobie. Po kilku dniach anulowanie zamówienia i brak możliwości zalogowania się na konto (blokada). Refy również prawdziwe nie multikonta. Support napisał, że skontaktują się ze mną w ciągu kilku dni i nic nie napisali. SCAM. Na live chacie nawet nie ma co pisać - nie odblokują wam konta, najwyżej napiszą e-mail o odblokowanie... Dowody: Niby sam anulowałem RE: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - Stworkowaty - 18-08-2014 13:04 Deaktywacja konta jest za robienie sobie refów, oni to sprawdzają chociażby na prawdziwość danych, na email itp. Osobiście nie miałem z Nimi problemu i dostałem papier czarny... ^^ RE: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - olekn1 - 18-08-2014 13:25 Pierwsza osoba zarejestrowana z mojego refa, więc trzeba to przepić Ja chyba kupię sobie papier toaletowy w studolarówkach RE: Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - ICanTrollU - 18-08-2014 13:37 (18-08-2014 13:04)Stworkowaty napisał(a): Deaktywacja konta jest za robienie sobie refów, oni to sprawdzają chociażby na prawdziwość danych, na email itp.Ja nie tworzyłem sobie refów, miałem same prawdziwe. Darmowe zakupy za pozyskanie poleconych! - Admin - 20-08-2014 06:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |