![]() |
Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród (/Temat-Restock-we-Wrzesniu-Wasze-propozycje-nagrod-96219) |
Odp: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - KarolD - 18-08-2014 21:46 Frytkownica dla fireprmium RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - pikusix1 - 18-08-2014 22:00 Dildo RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - MaXimuS007 - 18-08-2014 22:13 Dobrym pomysłem jest ten powerbank, aczkolwiek, ja bym dał o większej ilości mAh. Ten może być np.: http://allegro.pl/ladowarka-solarna-power-bank-25000mah-2usb-iphone5-i4448993969.html RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - [email protected] - 19-08-2014 02:16 Maximus zdaje mi się, że FP do 150 zł. RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - Orneusz - 19-08-2014 09:45 no znowu nie przesadzaj ze z cena przesadził RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - [email protected] - 19-08-2014 15:12 Przesadził, może jeszcze do 160 by przeszło chociaż wątpię; w tym miesiącu najdroższa nagroda była za 99 zł. RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - biger - 19-08-2014 15:48 Mam nadzieję że Zuhsm czyta te posty bo trochę czasu zajęło mi znalezienie takich rzeczy ![]() Moje propozycje nagród: Standard: Wentylator USB z efektami tekstowymi Głośniki komputerowe 2.1 Podstawka składana pod telefon, tablet Żarówka - Projektor dyskotekowy Wskaźnik Laserowy Premium Odświeżacz powietrza, jonizator na USB Zegarek zmieniający kolor z hubem na 3 porty USB Rozgałęźnik USB z podgrzewaczem na kubek Popielniczka która wciąga dym na USB Lodówka na USB Fire Premium: Markiz - podgrzewacz do kubków na USB 13 Przejściówek + Hub USB + Myszka Hub 4x USB z zasilaniem Głośniki z tańczącą wodą na USB Pamięć RAM DDR2 2GB Pamięć RAM DDR3 2GB Pamięć RAM DDR3 4GB RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - LeftwardBus88 - 19-08-2014 16:08 (19-08-2014 15:48)biger napisał(a): Mam nadzieję że Zuhsm czyta te posty bo trochę czasu zajęło mi znalezienie takich rzeczyPamięć ram to nie najgorszy pomysł ![]() RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - biger - 19-08-2014 17:54 Tutaj moje kolejne propozycje ![]() Standard: Kula Plazmowa Foremka na lód w kształcie nabojów Lampka światłowodowa Kubek - Obiektyw Kulki Newtona Premium Rura oświetleniowa LED RGB Głośnik - Puszka Myszka Tracer Zestaw 12 świecących kieliszków Kask Piwny Gaśnica - Barek Fontanna pokojowa Fire Premium Klawiatura podświetlana #1 Klawiatura podświetlana #2 Klawiatura podświetlana #3 Lamka LED - Motocykl Podświetlana gitara na ścianę Uniwersalna stacja dokująca RE: Restock we Wrześniu - Wasze propozycje nagród - KarolD - 19-08-2014 18:40 STANDARD: ŚWIATŁA ROWEROWE LATARKA SOLARNA Miernik Cyfrowy DOZOWNIK DO NAPOJÓW PREMIUM: ŁADOWARKA SOLARNA Krzesło Turystyczne FAJNY LICZNIK ROWEROWY KAMERA SAMOCHODOWA SKARBONKA LICZĄCA KASE FIRE PREMIUM: NAMIOT Maszyna do waty cukrowej!!! HIT! ROUTER HELIKOPTER ZDALNIE STEROWANY KAMERA SPORTOWA |