![]() |
Konto Margonem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konto Margonem (/Temat-Konto-Margonem-95918) Strony: 1 2 |
Odp: Konto Margonem - Lami - 13-08-2014 21:56 Nabijanie reputacji obecnie nie jest trudne, dostajesz 2 lub 3 pkt. za jednego plusa, wiec laskawie stfu ![]() A co do gry to Insane na NORMALNYM swiecie dobil 200 lvl w 10 dni (ew. troche dluzej jezeli sie myle). A dostanie sie na swiat prywatny to nic trudnego jak organizuja nabory na forum. Zanim napiszesz cos o osmieszaniu, pomysl troche i posluz sie swoim stazem, o ile jest sie czym posluzyc ^^ A sl do wykorzystania pozostalo 11, wiec radze wrocic do szkoly, bo czytanie ze zrozumieniem to sie chyba olewalo ![]() A teraz koniec off-top'u i pomysl nastepnym razem zanim cos palniesz, zwierzaku ![]() Nie bede pisal nowych postow ![]() Zniszczylem Twoje argumenty i to mi wystarczy, wyroslem juz z "pokazywania jaj" ![]() /Kolejny edit i juz ostatni Oj, nazwal mnie psem i nie chce ciagnac dalej dyskusji bez pokazania konta ![]() Dzieciaczek napinacz zaorany, dawac nastepnych ![]() RE: Konto Margonem - DziQu - 13-08-2014 22:02 "A co do gry to Insane na NORMALNYM swiecie dobil 200 lvl w 10 dni" Co mnie obchodzi jakiś gość? Ty w tym czasie do 10lvla byś miał ciężko dojść. Poza tym, skoro się chwalisz tak swoim stażem pokaż mi swoje konto, ja pokażę Ci swoje które sprzedałem kilka dni temu ![]() @ Edit "wydał na to konto 400zł, więc samo to dużo jest warte" - Gdzie tu napisane jest że to jest warte 400zł? Napisałem że jest dużo warte czyli np. wydawał na kamienie tp itd. a to jest bardzo przydatne. P.S widzę że nawet nie masz jaj aby dodać swoją postać wielki znawco ![]() @Edit2 Ty zakończyłeś tą rozmowę od czasu gdy piszę Ci abyś pokazał swoje konto, skoro jesteś taki obeznany w margonem to dlaczego nie pokażesz? Aż tak Cię to boli że nic nie osiągnąłeś i nie osiągniesz? Więc nie spam mi na PW ani tutaj bo już mnie irytujesz, jeśli chcesz podaj kanał ts pogadamy, czy wstydzisz się też swojego głosu gimbusa ![]() @Edit3 Dzieciaczek? Kto uciekł i zaczął zmieniać temat gdy poprosiłem o adres ip tsa, ani osiągnięć ani wieku niczym się nie możesz pochwalić. Ale cóż, idiotów się ignoruje, dlatego teraz to zrobię. Miłej nocy, jak podrośniesz za 2 lata możesz się odezwać i pochwalić że masz te 16 lat. RE: Konto Margonem - Tyrkijt - 14-08-2014 16:10 Panowie, ja rozumiem... Włożone 400zł, itd... Jednak 180zł według mnie za dużo za takie konto na świecie prywatnym, gdzie żeby grac musze wkładać kolejne SŁ ![]() Zdobyć zaproszenie na PRIVa nie jest cięzko, gorzej się tam utrzymać jesli nie masz kasy na sł ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam RE: Konto Margonem - Toczak - 23-08-2014 21:30 Odświeżam. Nowa cena - 170 zł. Możliwość zapłaty przez PayPal. RE: Konto Margonem - Toczak - 10-09-2014 20:38 Znów odświeżam. Nowa cena - 160 zł. Możliwość zapłaty przez PayPal. RE: Konto Margonem - Toczak - 04-10-2014 22:06 Odświeżam. Nowa cena - 150 zł. RE: Konto Margonem - Toczak - 27-10-2014 19:07 Odświeżam. Nowa cena - 130 zł. Konto Margonem - surfer0700 - 07-12-2014 16:50 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |