Szybki, stabilny i tani hosting pod Wordpressa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Szybki, stabilny i tani hosting pod Wordpressa (/Temat-Szybki-stabilny-i-tani-hosting-pod-Wordpressa-95836) Strony: 1 2 |
RE: Szybki, stabilny i tani hosting pod Wordpressa - master4 - 01-10-2014 11:47 home.pl? RE: Szybki, stabilny i tani hosting pod Wordpressa - poczka9 - 02-10-2014 18:25 Np. Firehost. Kosztem 45 zł rocznie masz konto na którym stawiasz kilka średniej wielkości WP - tam mam ja. Jak na razie powiadomień nie miałem, serwisy mają po 100-300 unikalnych dziennie. RE: Szybki, stabilny i tani hosting pod Wordpressa - poczka9 - 20-07-2015 16:16 U nas firehost. Raczej omijaj duże firmy, nawet jeśli walą promocjami, bo te promocje są jak dla mnie fikcyjne. I tak płacisz duża za przedłużenie. Pamiętam jaką katorgą było samo przenoszenie stron z nazwy RE: Szybki, stabilny i tani hosting pod Wordpressa - nafri - 20-07-2015 17:28 Już za 39 zł/rok, zobacz ofertę -> https://www.laohost.pl/tani_hosting.htm RE: Szybki, stabilny i tani hosting pod Wordpressa - Hubert Oleszczuk - 25-07-2015 11:49 Ja polecam linuxpl.com - tani (50zł), szybki i do tego gwarancja dostępności strony na poziomie 99.9% RE: Szybki, stabilny i tani hosting pod Wordpressa - BartekHelp - 29-07-2015 07:34 Po napisaniu do mintshosta o przywrócenie kopii zapasowych na hostingu, które są rzekomo darmowe odpisali coś takiego - "Witam, Prosimy pierw o przesłanie dokumentu tożsamości aby sprawdzić Pańskie dane osobowe. Klient zobowiązany jest podać prawidłowe dane przy złożeniu zamówienia oraz rejestracji konta, nie jest to tylko nasz wymysł ale i Państwa Polskiego. W takim razie czekamy na zdjęcie lub skan np. dowodu osobistego, legitymacji szkolnej inaczej usługi zostaną zablokowane." Nie polecam ich. |