Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
FullHD.pl – Nowy PP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383)
+---- Wątek: FullHD.pl – Nowy PP (/Temat-FullHD-pl-%E2%80%93-Nowy-PP-95463)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: FullHD.pl – Nowy PP - siemasz - 06-08-2014 16:27

(06-08-2014 16:02)czainik111 napisał(a):  Gdzie jest ta opcja ID : dla tego filmu np: https://www.youtube.com/watch?v=XMSk3CRmTuo

W zakładce „EDYTUJ” (kreatora materiału) w sekcji „Zajawka youtube” podaj ID materiału z Youtube - gdzie to jest ?

w twoim przypadku to jest właśnie XMSk3CRmTuo czyli ta część linku.

RE: FullHD.pl – Nowy PP - czainik111 - 06-08-2014 20:12

Już czaję bazę Smile
h

RE: FullHD.pl – Nowy PP - bodorek - 07-08-2014 01:03

Cytat: Po dodaniu zajawki z yt pokazuje długość filmu tyle ile ma filmik na yt, przydało by się też dodać ile sekund ma być tej zajawki puszczone. Po dodaniu zdjęcia widać je 2x, na całości i miniatura w rogu.

Dokładnie tak Smile
1. 2x miniaturka
2. Czas filmiku na YT nie powinien być czasem filmu - proponuję możliwość edycji czasu w kreatorze

RE: FullHD.pl – Nowy PP - lolekxp - 07-08-2014 07:09

pod moim filmem na dole sa inne filmy proponowane, jednak ich link na dole wyglada tak
Kod:
http://fullhd.pl/demo/jak-wytresowac-smoka-2
jesli ktos z mojego filmu kliknie w inny film tam z tych na dole to tez zaliczy mi leada?

Btw. Testuje z grubej rury, dzisiaj conajmniej 100 linkow wrzuce podlinkowanych na fullhd.pl Big Grin

edit. moja mała sugestia to dodać ikonke powiększania ekranu na full, gdyż wiekszosc ludzi nie rozumie opcji obok, sam chwile siedzialem ogladalem to i se mysle, kurcze jakbym mial ogladac film to na pierwszy rzut oka nie widze ikonki zeby powiekszyc sobie, wiekszosc ludzi co sie rejestruje na landing page zazwyczaj nie rozumie ikon z boku playera.

[Obrazek: jeden.png]
a moglo by byc np tak:
[Obrazek: dwa.jpg]

i komentarze trzeba zrobic, pozatym dodam ze czesto sie pojawia ten sam avatar przy 2 userach lub 2 razy ten sam user i co innego pisze w komentach na downloaded i hdvod

edit 2. właśnie na to natrafiłem o czym mowa Smile

[Obrazek: koment.png]

edit 3. konwersjo wal sie! Big Grin ale tak na powaznie to dalo mi po 2x tych samych userow z innym komentem, droga eforso musicie cos z tym zrobic, to zabijacz konwersji!
[Obrazek: komenty.png]

edit 4. trzech uzytkownikow ma taki sam avatar:

[Obrazek: koments.png]

RE: FullHD.pl – Nowy PP - polokk - 07-08-2014 13:56

a ja chciałem zapytać czy zlicza komuś w ogóle leady z tego programu ? czy lepiej zostać na playhd narazie Big Grin

RE: FullHD.pl – Nowy PP - themate0 - 07-08-2014 21:27

mogło by lepiej dopasowywać obrazek do playera ( rozciagac lub zmiejszac)

RE: FullHD.pl – Nowy PP - lukjas85 - 07-08-2014 21:38

dopasowanie obrazka do playera to porażka, powinno się też ustalać czas zjawki z YT bo jak ktoś doda długi film to szybciej się oglądający zniechęci i poszuka inny film i aktywacja nie wpadnie.

Jakby było można ustalić czas zjawki to smiało można podpinać trailery z YT np pierwsze 30sek player bedzie wtedy bardzo skuteczny

RE: FullHD.pl – Nowy PP - Takeo - 08-08-2014 00:05

full screen by się przydał, reszta ok

RE: FullHD.pl – Nowy PP - polokk - 08-08-2014 10:33

jak pisali koledzy wyżej przydałoby się :
*Fullscreen w widocznym miejscu jak w większości playerów
*Rozciąganie obrazka do playera, bo ucina
*Przy ładowaniu strony obrazek jest rozciągnięty na całą stronę, dopiero po chwili pojawia się w playerze
*Własny ustalany czas zajawki
*Różne komentarze randomowe (w sensie by się nie powtarzały)
*Więcej avatarów, bo troszkę to śmiesznie wygląda, że co drugi wpis ma ten sam avek, ewentualnie coś w stylu random male/female jak np na portalach społecznościowych i forach, gdzie ktoś nie ma avatara/profilówki.

RE: FullHD.pl – Nowy PP - Takeo - 08-08-2014 15:19

Zróbcie też tak żeby po powiększeniu na full screena nie było widać loga Youtube. Dodatkowo zróbcie informacje jaka będzie wyskakiwać na taką np. Szanowny użytkowniku, wykorzystałeś swoje X minut jako gość. Aby korzystać z serwisu prosimy o rejestracje konta.

Napis X (czyli ile minut) edytować powinniśmy sami ,aby bylo to najbardziej wiarygodne