Jak i gdzie zainwestować kasę by wyjść na plus. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak i gdzie zainwestować kasę by wyjść na plus. (/Temat-Jak-i-gdzie-zainwestowac-kase-by-wyjsc-na-plus-95415) Strony: 1 2 |
RE: Jak i gdzie zainwestować kasę by wyjść na plus. - 8gruzin8 - 31-08-2014 21:49 (05-08-2014 18:34)YouAreKilled napisał(a): J.w mam 60 zł na obrót, ja kto wykorzystać żeby wyjść na plus ?Z takim kapitałem słowo zainwestować nabiera nowego znaczenia. No chyba że pierwszą konkretną kasę masz zamiar wyciągnąć za jakieś 40-50 lat :-P RE: Jak i gdzie zainwestować kasę by wyjść na plus. - skocznowaty - 01-09-2014 17:02 Hajs w bitcoiny a bitcoiny na poloniex.org HAJS SIĘ ZGADZA Jak i gdzie zainwestować kasę by wyjść na plus. - yazir - 20-01-2015 23:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |