Laptop na studia informatyczne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Laptop na studia informatyczne (/Temat-Laptop-na-studia-informatyczne-95385) Strony: 1 2 |
RE: Laptop na studia informatyczne - Qwik - 05-08-2014 13:28 http://www.morele.net/laptop-msi-gp70-2od-266xpl-636473/ +gry które możesz sprzedać. RE: Laptop na studia informatyczne - Tiger04 - 05-08-2014 16:00 Ja osobiście bym nie kupił laptopa z i7, no chyba, że byłbym na studiach graficznych. RE: Laptop na studia informatyczne - MostWanted - 05-08-2014 21:35 Obecnie najlepszy wg. mnie za cenę do 4000zł - KLIK TUTAJ Taniej nie znajdziesz tak wydajnego laptopa w takiej niskiej cenie.. Tam w tym sklepie - "x-kom.pl" masz dużo wersji tego modelu, jedynie co się zmienia w parametrach to dysk twardy, możesz wziąć opcje z SSD, w zależności od wersji, zmienia się też wielkość pamięci RAM, opcja systemu i oczywiście cena. Podana przeze mnie wersja jest najtańsza. Asus w tym modelu głównie zwraca uwagę na dźwięk i design (à propos.. podobny jest on do macbooka), co u mnie daję od razu wielkiego plusa. Gdybym miał kasę, nie zastanawiałbym się ani chwili. RE: Laptop na studia informatyczne - Gravity - 05-08-2014 21:48 Chodzi o to , że nie opłaca się kupywać i7 jeśli nie pracujesz w jakichś programach graficznych . A do grania i pracowania w zupełności wystarczy i5 bo gdybyś kupił i7 tylko do tego to byś wydał kase w błoto.. RE: Laptop na studia informatyczne - Pietia - 06-08-2014 16:35 Cytat:Czy ja prosiłem o stronę gdzie sam mogę znaleźć laptopa? NIETo chcesz na studia czy do gier? @UP programy graficzne i procesor? serio? chyba nie potrzebny mu procesor jeśli nie renderuje duże filmów. Laptop na studia informatyczne - MaLiN - 10-01-2016 23:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |