Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Masowy spamer na grupach FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Masowy spamer na grupach FB (/Temat-Masowy-spamer-na-grupach-FB-95330)

Strony: 1 2 3

RE: Masowy spamer na grupach FB - rBartek - 06-08-2014 23:24

Cena nadal 50, czy schodzisz niżej?

Czekam na recke.

RE: Masowy spamer na grupach FB - BloNdyN - 07-08-2014 08:14

Zakupil ktos wkoncu? Bo brak recki ;d

RE: Masowy spamer na grupach FB - sebolek321 - 07-08-2014 14:47

Tak, zakupił wojtas99. Zrecenzuje po 18.

RE: Masowy spamer na grupach FB - BloNdyN - 07-08-2014 20:22

Poszla rozmowa na gg. Oczekuje na odp

RE: Masowy spamer na grupach FB - bec2 - 07-08-2014 23:20

na gg i pw nieosiagalny Sad

RE: Masowy spamer na grupach FB - Pitek236 - 08-08-2014 09:57

kupił ktoś? Tongue

RE: Masowy spamer na grupach FB - rBartek - 08-08-2014 10:06

@up niby wojtas99, recenzja miała być wczoraj po 18, nadal jej nie ma.

RE: Masowy spamer na grupach FB - BloNdyN - 08-08-2014 16:20

Wojtas99 - to ma bana, ale ja sie wypowiem bo planowalem kupic i sie dogadalem ale mam wiele ALE jak dla mnie

1. Jeżeli masz windows 7 czy inną wersje (Ja musiałem pobierać 2 pliki) Jakieś aby ten "BOT" zadziałał.
2. Musisz wypakować te pliki do C, zmieniać nazwy jeszcze we właściwościach komputera tzn dopisać jakieś linijki aby ten "BOT" Wgl chodził.
3. Ten BOT To nie jest BOT jak bolo robił, tylko wszystko wykonujemy poprzez "CMD", ale najpierw należy wpisać 3-4x nazwę np : cmd>cd (NAzwa pliku ktory dostalimy aby sie załączył)>Konta>tresc>>zdj i za każdym razem musicie to wpisywać jeżeli wyjdziecie z tego i wejdziecie jeszcze raz...
4. Ja musiałem pobierać jakiś jeszcze jeden plik dziś, ale niestety NIC to Nie działa bo ciągle bła nie jest kompatybilny coś tam z 32-64bit..... Przy okazji Nawku**** się w luj na tego ala "BOTA"..

Zapłaciłem 10zł, gdyż się dogadałem, że reszta po wypłacie z firesub, ale dla mnie cena za takeigo BOTA w "CMD" w luj wysyoka! Jeżeli ktoś chce się bawić i się wkurzać to polecam osobie która ma cierpliwość do tego aby to poustawiać...

Myślałem że to coś porządnego a on 2 pliki (Wsadowy czy jakoś i plik w któym był zapisany bot 0,11KB...)
Potem pobierać jeszcze pare rzeczy... To nie dla mnie...

Do tego, koleś umieszcza w skrypcie swoje linki na freebiz. Nie wiem czy to on czy programista niby jego ale są linki do freebiz na doładowanie w skrypcie i trzeba je usuwać....

Tyle ode mnie..

Wybaczcie za błedy...

RE: Masowy spamer na grupach FB - Pitek236 - 08-08-2014 16:39

Też miałem zamiar kupić tego bota.. Ale kontakt do dupy, od wczoraj próbuje sie skontaktować. Widze że an forum online jest, spamuje mu a tu nic Sad(

RE: Masowy spamer na grupach FB - BloNdyN - 08-08-2014 17:09

na gg odp normalnie...

Ma byc lepsza wersja bota niedlugo takze mozecie poczekac.