PaidVerts Bot --- PV Bot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: PaidVerts (/Forum-PaidVerts-395) +---- Wątek: PaidVerts Bot --- PV Bot (/Temat-PaidVerts-Bot-PV-Bot-95123) |
RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - MostWanted - 31-07-2014 20:33 Kurde, właśnie nie ogarniam tego PaidAdverts. Nie interesowałem się tym nigdy. Myślałem, że to jakiś strona do inwestowania a nie klikania reklam. Ile z tego można miesięcznie wyciągnąć na takim autopilocie? To tylko pytanie orientacyjne, poza tym chętnie bym przetestował program, tylko musiałbym od podszewki dowiedzieć się wszystkiego o tym sposobie zarabiania. Jeśli chodzi o samego bota od strony technicznej to prawdopodobnie mógłbym dać jakieś wskazówki bo sam zajmuję się programowaniem, kształcę się w tym kierunku, jakieś tam podstawy mam RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - Barthez - 31-07-2014 21:01 (31-07-2014 20:12)UmCyK napisał(a): Przecież płatny bot istnieje już do tego Jeśli to jest ten o którym myślę to przejrzyj połączenia snifferem. Noozer poszło. MostWanted bez inwestycji trzeba trochę czasu poświęcić żeby w ogóle zarobić jakieś centy. A potem to już zależnie od grupy BAP. Jak będę miał czas to mogę ci jutro wytłumaczyć co i jak. RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - kciuk - 31-07-2014 21:23 Jestem chętny! RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - Barthez - 31-07-2014 21:29 (31-07-2014 21:23)kciuk napisał(a): Jestem chętny! poszło RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - kciuk - 31-07-2014 21:50 No bocik całkiem spoko, nie badałem go po wirusach, ale nawet avg sie nie odezwał, a on sie na wszystko odzywa prawie :F Tylko przydałaby się mała instrukcja w j. polskim jak to tam z tymi ustawieniami jest, bo akurat angielski znam, ale tam jest to tak nagmatwane, że nie jeden może się zacząć drapać po głowie przy niektórej opcji @Wyskoczyła mi jedna capchta, wpisałem i działa tak jak to opisali, czyli smiga dalej, wykupiłem sobie mikro pakiet w celu sprawdzenia czy sama zacznie działać, dosłownie 15sekund jak wykupiłem wyłapała już adsy RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - Barthez - 31-07-2014 21:57 No angielski tam jest czysto taki kali jeść bardziej. Było tak pisane żeby się nie zastanawiać 10 min nad tłumaczeniem tylko żeby pisać dalej kodem. Trzeba będzie poprawić te tłumaczenia z jakimś słownikiem W ustawieniach jest tak: -w general: kolejność pobierania i klikania reklam (albo najpierw te które się najszybciej kończą - time, albo te które mają najwięcej kasy - value) zaokrąglanie wartości z kasą do 3 miejsc po przecinku w ads viewineg: always stay on top - chyba jasne - okienko nie znika random extra seconds - standardowo odlicza 31 sekund do zaliczenia reklamy, z tą opcją wylosuje dodatkowe kilka np 38 sekund w advanced: interval timera - co ile sekund / min/ h sprawdza nowe reklamy start automaticaly - automatycznie włącza nabijanie reklam gdy będą nowe RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - Clovere - 31-07-2014 22:17 Masz może gg ? RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - bolo9797 - 31-07-2014 22:24 Moge w 100% polecic Wszystko dziala bez problemu. Sam mialem sie zabierac za podobnego ale widze ze nie ma sensu ;p RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - Barthez - 31-07-2014 22:25 (31-07-2014 22:17)Clovere napisał(a): Masz może gg ? Ta, wysłałem na PW. Ale jutro dopiero wbije. bolo9797 ciesze się, że się podoba Odp: Szukam beta testerów do bota PaidVerts - Stalmer - 31-07-2014 23:20 Jeżeli ciągle jeszcze kogoś szukacie to jestem chętny. Dziennie mam do wyklikania 30-40 reklan wiec moze i jakies bugi wylapie Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 |