Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik młodego producenta - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik młodego producenta (/Temat-Dziennik-mlodego-producenta-94933)

Strony: 1 2

RE: Dziennik młodego producenta - poduszka12 - 28-07-2014 12:09

Wszyscy są ciekawi jaki gatunek, chodziłeś do szkoły muzycznej? Na jakich instrumentach umiesz grać? Big Grin
Powodzenia

RE: Dziennik młodego producenta - darklight76 - 28-07-2014 12:38

Będzie to utwór z gatunku muzyki elektronicznej, czyli można podciągnąć to trochę pod kawałek dance'owy. Do szkoły muzycznej nie chodziłem, nie gram na 'żywych' instrumentach - muzykę tworzę w programach DAW. Jestem samoukiem, nie kształciłem się nigdy dodatkowo w zakresie muzyki, tylko tyle co w pierwszej klasie gimnazjum, kiedy to muzyka była przedmiotem obowiązkowym, jednak była to bardziej wiedza teoretyczna niż praktyczna.

RE: Dziennik młodego producenta - Zarobiony_Koles - 28-07-2014 17:02

Ty już skończyłeś gimnazjum czy trzecia klasa?

RE: Dziennik młodego producenta - darklight76 - 28-07-2014 18:02

Po wakacjach idę do 3 klasy

RE: Dziennik młodego producenta - piciaszek - 28-07-2014 20:18

To tak jak ja, życzę powodzenia, będę śledził! Smile

RE: Dziennik młodego producenta - darklight76 - 29-07-2014 23:12

Wczorajszy zarobek to 30 złotych na sposobie użytkownika Szaman1644. Nie pracowałem wiele, dzisiaj popracuję dłużej i myślę, że przyniesie mi to większe zyski. Nie jest to zarobek na subskrypcjach SMS, a co do tych, to pracuję nad stroną internetową, którą będę promować subskrypcje, dlatego nie wrzucam screenu statystyk z Firesub, bo jeszcze nic od tego czasu nie zarobiłem.

Stan na 30.07.2014

[Obrazek: 1766066]

Cel:
Produkcja utworu muzycznego - 47,50zł/1500zł (W trakcie)

RE: Dziennik młodego producenta - darklight76 - 04-08-2014 21:33

Gorąco zapraszam do zapoznania się z tym tematem http://zarabiam.com/Temat-Pomoz-mi-spelnic-moje-marzenie-produkcje-utworu-95362
Potrzebna mi Wasza pomoc!

RE: Dziennik młodego producenta - Loretin21 - 08-08-2014 20:14

Fajny temat pozdrawiam !

RE: Dziennik młodego producenta - KingCortezPL - 09-08-2014 16:43

Chyba jedyny cel na tym forum powodzenia

Dziennik młodego producenta - Vasaki - 25-02-2018 10:02

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.