Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wybór hostingu do 150zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek: Wybór hostingu do 150zł (/Temat-Wybor-hostingu-do-150zl-94895)

Strony: 1 2

RE: Wybór hostingu do 150zł - linoskoczek - 28-07-2014 09:29

Nielimitowany transfer nie istnieje, szybciej wyrzuciliby z Mints zapewne. Nie ma szans, zebys przy tak małym ruchu wykorzystał choć połowę limitu. Jak się wykorzysta to teoretycznie trzeba dokupywac, ale był już jeden taki przypadek na forum ze powiększyli mu limit do końca miesiąca. Jak kończy Ci się transfer to wyświetla się komunikat o wyczerpaniu zasobów zamiast strony. Jak chcesz oszczędzić to bierz Mints. Kei.pl jest drogie.
+ moja oferta na wPLN jest i w Biznes-host i Mintshost Tongue

RE: Wybór hostingu do 150zł - bodek7654 - 28-07-2014 10:14

tutaj prosze masz promocje - 90% sie opłaca
http://superhost.pl/hosting/www/

do 9 domen GRATIS
pomoc techniczna 24/7
codzienne kopie bezpieczeństwa
Gwarancja SuperHost.pl - 30 dni!
do 2000 zł na promocję Twojej firmy

RE: Wybór hostingu do 150zł - linoskoczek - 28-07-2014 11:25

Nigdy nie bierz hostingu od SuperHost!
Support - dno.
9 domen gratis - ale co z tego? Potem za odnowienie płacisz ponad 100zł, gdzie w np. OVH jest 50, a w Biznes-Host przy kupnie waluty odemnie 35zł. Do tego tych domen nie przetransferujesz.

Przestrzegam każdego i nie tylko ja - SuperHost to hosting dla nieświadomej osoby.

RE: Wybór hostingu do 150zł - PlayR - 28-07-2014 13:59

No to ile muszę wykorzystać transferu w mintshost, żeby "coś" się zaczęło ze stroną dziać ?
(28-07-2014 09:29)linoskoczek napisał(a):  Nie ma szans, zebys przy tak małym ruchu wykorzystał choć połowę limitu.
Ruch będzie większy, a dokupowanie transferu nie wchodzi w grę, bo chcę raz wszystko zapłacić i martwić się dopiero za rok.

RE: Wybór hostingu do 150zł - linoskoczek - 28-07-2014 14:11

(28-07-2014 13:59)PlayR napisał(a):  No to ile muszę wykorzystać transferu w mintshost, żeby "coś" się zaczęło ze stroną dziać ?

Pewnie tyle samo co w Biznes-Host.

(28-07-2014 13:59)PlayR napisał(a):  Ruch będzie większy, a dokupowanie transferu nie wchodzi w grę, bo chcę raz wszystko zapłacić i martwić się dopiero za rok.

Nie wykorzystasz transferu w Biznes-Host, więc się nie martw. 50GB to naprawdę duży limit. No chyba, że bedziesz miał filmy albo same galerie zdjęć na stronie.

RE: Wybór hostingu do 150zł - WazzaP - 28-07-2014 14:14

@delete