Zuhsm co dalej ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zuhsm co dalej ? (/Temat-Zuhsm-co-dalej-94298) |
RE: Zuhsm co dalej ? - MoniaiKrzys - 16-07-2014 18:48 (16-07-2014 15:27)FireGifts.pl napisał(a): Krótko i na temat. Z całym szacunkiem ale co my mamy do tego, że Ty sobie coś źle policzyłeś? A liczyłeś ile my dołożyliśmy do serwisu przez te miesiące i kupowanie fire premium? I co teraz z tego mamy? Nakłamałeś zdrowo nawymyślałeś nagrody za 3-4tys złotych i co dodałeś głowy konia i badziew z serii wszystko po pare złotych dla standardu który nic nie dokładał? I mamy się teraz pobić o raptem pare nagród bo Ty w trakcie zmieniłeś zdanie i w trakcie zmieniłeś zasady gry bo ot taki miałeś kaprys? Strasznie miało być dużo aukcji każdy się miał wyzerować.. no TAK bo Ty go wyzerujesz!! Jakieś lakoniczne odpowiedzi byle zbyć i teraz każdy ma uwierzyć że niby będzie lepiej... Tylko co ze straconą NASZĄ kasą? Przylepiłeś sobie miano kłamcy i oszusta i teraz chcesz wszystko odkręcić kolejnymi obietnicami napisanymi od niechcenia... RE: Zuhsm co dalej ? - grsmagik - 16-07-2014 20:36 Zuhsm a kiedy będzie więcej info na temat tego ile będzie kosztować firepremium po kasacji gp ? Albo jakie będą nagrody ? Czekam na odpowiedź RE: Zuhsm co dalej ? - glodoosie - 16-07-2014 20:50 (16-07-2014 15:27)FireGifts.pl napisał(a): 3. Odpowiedzi na wszystkie pytania w ciągu 12 godzin. Napisałem dwa dni temu i nadal nie otrzymałem odpowiedzi. RE: Zuhsm co dalej ? - MaXimuS007 - 17-07-2014 00:24 (16-07-2014 20:36)grsmagik napisał(a): Zuhsm a kiedy będzie więcej info na temat tego ile będzie kosztować firepremium po kasacji gp ?Moim zdaniem, tak jak już w innym temacie wspominałem można by było zrobić tak, że w zależności ile komu zostało GP, tyle dostanie konta fire premium lub premium na dwa razy dłużej. Oczywiście wszystko według jakiegoś przelicznika. Wtedy strata kasy była by nieco mniejsza. RE: Zuhsm co dalej ? - kkrzysiek_k - 17-07-2014 10:36 Ja pierdo*e, dość żę ściemniasz że wyślesz nagrody to jeszcze pieprzysz że dokładasz do serwisu. Żenada i tyle. Z samych kont firepremium masz w h8j nie liczac juz kont premium adf i shorte, bo nigdy nie uwierze w to ze ktos z wlasnej woli wklada pieniadze dla dobra uzytkownikow. Matka terasa ku*rwa sie znalazla. Nie rob z siebie ofiary i przestan dziadowac, wez sie do roboty albo daj sobie spokoj bo najwidoczniej nie dorosles do funkcji administratora takiego serwisu. RE: Zuhsm co dalej ? - Matheo249 - 17-07-2014 10:52 Zuhsm może warto już dodać nowe nagrody na sierpniowy restock? Czy jednak dasz nowy temat z propozycjami? Napisz również co z ceną kont Premium i Fire Premium. RE: Zuhsm co dalej ? - Szaman1644 - 17-07-2014 11:11 Czyli na nagrody z czerwca mamy czekać prawie 2 miesiące Supcio RE: Zuhsm co dalej ? - uszek54 - 17-07-2014 11:19 (17-07-2014 11:11)Szaman1644 napisał(a): Czyli na nagrody z czerwca mamy czekać prawie 2 miesiące Supcio Ja czekam za majową nagrodą .... RE: Zuhsm co dalej ? - MoniaiKrzys - 17-07-2014 11:57 Ja wiem że ktoś z kwietnia jeszcze nie dostał nagrody... To jest jedna wielka ściema Nie ma pojęcia jak prowadzić ten serwis... RE: Zuhsm co dalej ? - Nortix - 17-07-2014 13:02 (17-07-2014 10:36)kkrzysiek_k napisał(a): Ja pierdo*e, dość żę ściemniasz że wyślesz nagrody to jeszcze pieprzysz że dokładasz do serwisu. Żenada i tyle. Z samych kont firepremium masz w h8j nie liczac juz kont premium adf i shorte, bo nigdy nie uwierze w to ze ktos z wlasnej woli wklada pieniadze dla dobra uzytkownikow. Matka terasa ku*rwa sie znalazla. Nie rob z siebie ofiary i przestan dziadowac, wez sie do roboty albo daj sobie spokoj bo najwidoczniej nie dorosles do funkcji administratora takiego serwisu.Kolejny cymbał który nic nie wie ale się wypowie... W ch*j hajsu z Fp? a to ci ciekawe wiele osób aktualnie nie kupuje FP z 17zł Szymon otrzymuje grosze.. Nie licząc adf i shorte no na tym muszę ci powiedzieć że kokosy zarabia a wręcz miliony... Strona aktualnie ma po 200UU+ na dzień na dodatek z dobre 95% osób nie robi zadań nawet nie wiem czy dziennie na tym wyciąga 1$ :s więc najpierw zapoznaj się ze sprawą a później się wypowiadaj... Ps: Nie bronie dupska zuhms'a. |