[Rozwiązane]Cholerny problem... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Cholerny problem... (/Temat-Rozwiazane-Cholerny-problem-9426) |
RE: Cholerny problem... - mozambik1 - 28-06-2010 11:22 Nie zlikwidujesz tego bana.... zniknie sam po jakimś czasie ;P i nie odświeżaj częściej niż raz na minute tak bezpieczniej RE: Cholerny problem... - Kicha - 28-06-2010 12:02 mozambik to po co czekac na restock?... odswieza sie nieregularnie najlepiej i programami ktore robia to przez server a nie twoje ip. RE: Cholerny problem... - matiss34 - 28-06-2010 14:15 Ale czy mozna dostac bana za odswiezanie reedem? ja nie odswiezalem ptzplace tylko reedem. Czy moge dostac bana za uzywanie http://lockerz-checkerz.com/en/toolbar.php RE: Cholerny problem... - Vesperus - 28-06-2010 15:25 Masz bana na IP też tak miałem i nie licz że Cię lockerz odbanuje bo ja czekałem ponad 3tygodnie i nic. Aż operator mi zmienił IP właśnie dziś mi zmienił RE: Cholerny problem... - matiss34 - 28-06-2010 15:27 Ale jak to mozliwe ze mam bana za odswiezanie reedem moj kumpel robil tak jak ja i nie ma RE: Cholerny problem... - Marczyk - 28-06-2010 15:45 Miałem ten sam problem..dzisiaj koło 1:05 w nocy lockerz przestało mi działać. Nie powiem dość często odświeżałem redeem, ale nie używałem żadnych wspomagaczy korzystających z mojego IP(miałem odpalonego Tolbara do FF, który odswieza ptzp ze swojego serwera). W moim przypadku gdy operatorem jest Netia wystarczyło zmienić IP, radze zrobić Ci to samo jeśli masz taką możliwość. Póki co możesz wchodzić na swoje konto przez proxy; http://www.openfirewall.net/ (wpisz tam lockerz.com - bedzie działać) RE: Cholerny problem... - matiss34 - 28-06-2010 16:30 Jak moge zmienic ip? RE: Cholerny problem... - Enduro - 28-06-2010 17:24 jak masz zmienne to odłącz całkiem modem kabel wszystko i sprawdź czy bedzie działał lockerz ps: nie zapomnij podłaczyc spowrotem xD RE: Cholerny problem... - Burned - 28-06-2010 18:21 Możesz zadzwonic do dostarczyciela neta, do tego od kogo go masz UPC czy Netia na infolinie i poproś żeby zmienili. RE: Cholerny problem... - Marczyk - 28-06-2010 18:44 (28-06-2010 18:21)Burned napisał(a): Możesz zadzwonic do dostarczyciela neta, do tego od kogo go masz UPC czy Netia na infolinie i poproś żeby zmienili. lol ? po co dzwonić ? Jeśli dostarczycielem jest Neostrada lub Netia wchodzisz w Menu konfiguracji modemu/routera i bierzesz rozłącz a następnie lączysz jeszcze raz(ew. disconnect i connect). Albo najzwyczajniej wyciągasz kabelek lini telefonicznej z modemu/routera, wkładasz go po chwili i czekasz jak się modem/router zsynchronizuje. Nie wiem jak sytuacja wygląda w innych sieciach. Lecz sa i takie gdzie samemu nie możemy zmienić adresu IP. |