![]() |
Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) (/Temat-Zarabiaj-na-skracaniu-linkow-MENTOR-93724) |
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Zarobiony_Koles - 07-07-2014 08:43 Mentor się może przydać, bo sam ASTONEQ mając fp pytał się jak je ma wykorzystać na subskrypcjach ![]() RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Lexarr - 08-07-2014 11:47 Jeszcze szukasz osób? RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - MKlikacz - 08-07-2014 18:23 Tak ![]() RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - SkunTHC - 10-07-2014 03:58 ladna sumka RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Zarobiony_Koles - 10-07-2014 14:04 NIE POLECAM! Zarejestrowałem się z reffa, dostałem jakiś śmieszny poradnik, nie wiem czy to dla początkującego się przyda. W sumie trochę zarobiłem na reffie na własnej metodzie, taką wiedzę jaką oferuje nam mentor to ja posiadam od dawna, załóż fp, erotyka albo humor i rozwijaj. Oferuję pomoc w rozwinięciu, udostępnienie, dałem link, miało być pięknie, miał mi go udostępnić, a przeczytał minkę zrobił i nic więcej... Druga sprawa, napisałem, że mi konto zablokowali na shorte, kasy nie wypłacili, trochę powiedziałem, że chyba nie ma sensu to, kończę z biznesem niech usuwa mnie z grupy. Usunął, zablokował, ze znajomych na fejsbuku też. NIE POLECAM, NIEWDZIĘCZNIK, BRAK SZACUNKU DLA LUDZI!! Jest to tylko moja wyłączna opinia o mentorze, chcesz, to rejestruj się i współpracuj!
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - MKlikacz - 10-07-2014 18:38 koleś zarabia na niestworzonych praktykach, usuwają mu ciągle konta. Nie był już wgl moim refem wiec nie wiem czemu liczył na pomoc, żałosne ![]() Wgl nie wiem skąd sie chłop wziął u mnie w grupie. RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Zarobiony_Koles - 10-07-2014 19:34 Kto jakie usuwa mi ciągle konta? Przeczytaj co napisałeś, po pierwsze jest to nie prawda a po drugie kupy się nie trzyma. usuwają mu ciągle konta. Nie był już wgl moim refem wiec nie wiem czemu liczył na pomoc Od ciebie żadnej pomocy nie dostałem ![]() RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - MKlikacz - 10-07-2014 19:50 prowizja też została usunięta ![]() ![]() ![]() Już nie będę tego komentował bo szkoda mojego czasu ![]() RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - krizzage - 10-07-2014 19:52 Popieram zarobionego nie ma sensu, temat stworzony zeby refki nabic. RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - MKlikacz - 10-07-2014 21:52 może tak, może nie ![]() ![]() Mówcie co chcecie ![]() Wypłata z dzis: ![]() |