![]() |
Mateush zarabia na bukmacherce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mateush zarabia na bukmacherce (/Temat-Mateush-zarabia-na-bukmacherce-93656) |
RE: Mateush zarabia na bukmacherce - BloNdyN - 24-10-2014 17:28 Czemu dwie rozne osoby daja tu Typy? :o RE: Mateush zarabia na bukmacherce - Mateush - 24-10-2014 18:00 Mi tam w sumie to nie przeszkadza, choć chyba lepiej byłoby aby podawać swoje typy w osobnym temacie, a dyskusje i uzasadnienia mile widziane. W kobiecym tenisie wszystko jest możliwe. W jednym turnieju można ładnie zarobić, a w drugim okazuje się że dobra zawodniczka daje ciała w najmniej odpowiednich momentach. Nie żebym chciał tutaj kogoś na swoje typy naciągać, bo nie oferuję płatnej pomocy, ani nie uważam siebie za mentora. Po prostu dla zabawy prowadzę temat i chętnie podyskutuję z innymi osobami zainteresowanymi tenisem ![]() Moje typy na jutro: Serena Williams - Caroline Wozniacki -> Serena Williams Simona Halep - Agnieszka Radwańska -> Simona Halep RE: Mateush zarabia na bukmacherce - OctoBerro - 24-10-2014 20:49 Widzę, że wszyscy na Serenę stawiają, a jednak ja czuję, że Caro zaskoczy. Nie zdziwiłbym się też, gdyby finał był Aga - Caro RE: Mateush zarabia na bukmacherce - MarcinHelios - 25-10-2014 13:22 Caro walczyła, Aga odpuściła. I tyle z polskiego finału. Jutro będzie bardzo ciekawie - rewanż z porażki z Halep. Czy Williams ogarnie temat? ![]() RE: Mateush zarabia na bukmacherce - Mateush - 25-10-2014 13:43 Serena Williams - Caroline Wozniacki -> Serena Williams Simona Halep - Agnieszka Radwańska -> Simona Halep ---- Oba trafione ![]() Jestem mocno zawiedziony postawą Agnieszki. Mimo, że typ mi zaskoczył to czuję niesmak, bo liczyłem na jakieś większe zaangażowanie ze strony Radwańskiej. W jutrzejszym finale Williams vs Halep Stawiam na Halep RE: Mateush zarabia na bukmacherce - AntonioFresco - 25-10-2014 16:10 Na 8 typów masz 5 trafionych, ładnie ładnie ![]() Gratuluję! RE: Mateush zarabia na bukmacherce - mlynarczyk - 25-10-2014 17:28 Gratulacje ![]() RE: Mateush zarabia na bukmacherce - MarcinHelios - 26-10-2014 20:31 Jednak Williams! ![]() RE: Mateush zarabia na bukmacherce - AntonioFresco - 26-10-2014 21:59 No to czekamy teraz na nowy sezon ![]() RE: Mateush zarabia na bukmacherce - Mateush - 27-10-2014 00:01 No cóż... Halep nie mogła mieć aż tyle szczęścia, by drugi raz w jednym turnieju wygrać z Sereną. Finał był bardzo ładny i choć nie zarobiłem to i tak jestem zadowolony. mlynarczyk - do stycznia coś tam poobstawiam, ale głównie interesuje mnie tenis, bo tę dyscyplinę śledzę i staram się być w miarę na bieżąco |