Wola psychiki daje wyniki :) Dziennik toonwie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wola psychiki daje wyniki :) Dziennik toonwie (/Temat-Wola-psychiki-daje-wyniki-Dziennik-toonwie-93565) Strony: 1 2 |
RE: Wola psychiki daje wyniki :) Dziennik toonwie - toonwie - 09-07-2014 22:32 Dziś nie zrobiłem prawie nic kupiłem złego vps i borykałem się z wymianą na szczęście się udało. Pobrałem fajny generator Landing page i jutro zamierzam ogarnąć stronę do perfekcji poza filmikiem muszę jeszcze poczekać na zebranie materiałów. Reszta stoi tłumacz itd. Zarobki w Wakacje 13,9$ RE: Wola psychiki daje wyniki :) Dziennik toonwie - toonwie - 17-07-2014 22:22 Dawno nie pisałem a to dlatego że pracowałem fizycznie a potem jakoś zleciało niby nie dużo ale uznałem że wakacje każdy musi mieć Chociaż napisałem to i tak mało zrobiłem bo czego nie zacząłem robić to od razu . Obmyślałem co będę robić i mam motywację na ostry zapierdol chyba dobrze Zarobki w Wakacje 23,6$ RE: Wola psychiki daje wyniki :) Dziennik toonwie - toonwie - 21-07-2014 22:05 Z dzisiejszego dnia jest dość zadowolony jedyna rzecz jakiej nie udało mi się zrobić z zaplanowanych to dodać posta, a udanych to zrobiłem 2 kampanie w senuk'u dokończyłem bloga pod jedną niszę prawie jeszcze kosmetyczne sprawy i od jutro/po jutrza zaczynam z promowaniem. Na jutro mam zaplanowany dzień i tyle mam dużo wolnego czasu i przez ten tydzień nastawiam się na pracę i mam nadzieję że przełoży się to na zarobki. Zarobki w Wakacje 30$[/color] RE: Wola psychiki daje wyniki :) Dziennik toonwie - toonwie - 23-07-2014 22:07 Elo 3 2 0 Wczoraj nic nie napisałem bo totalnie zapomniałem . Przez te 2 dni zrobiłem kampanie w senuku tyle ile trzeba dodałem posta i szukałem motyw na bloga nr 3 . Zastanawiałem się nad wyglądem mojej strony i jutro na próbę poprawię post 1 tzn go ozdobię itp itd i zobaczę jak to wyjdzie. Przeglądałem inne formy zarobku też i chyba spróbuję swoich sił na eforsa.pl ale to nic nie wiadomo jak coś będę informował Zarobki w Wakacje. 40$ RE: Wola psychiki daje wyniki :) Dziennik toonwie - GiorgioDobko - 29-07-2014 10:29 Powodzenia i owocnej pracy! Będę zaglądał Wola psychiki daje wyniki :) Dziennik toonwie - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |