[PPA] Dziennik pracy (real content). - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PPA] Dziennik pracy (real content). (/Temat-PPA-Dziennik-pracy-real-content-93525) |
RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - BeCREATI7E - 02-07-2014 16:58 @Zarobiony_Koles Real Content*, a nie "Real Connect" xD. Dzięki. ad1 - Nabierałem ludzi na fake pliki i to było nie fair. ad2 - Tak wyślę Ci na PW, tylko daj mi chwilę to Ci ostatni plakat wyślę . PS. WYSŁANE Co dziś zrobiłem?
- Kupiłem domenę i hosting. Dla ciekawskich domena - aftermarket.pl, a hosting w biznes-host.pl - Zrobiłem LOGO. RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - Zarobiony_Koles - 02-07-2014 18:32 Ajj, przepłaciłeś, za 22 zł miał byś hosting i domenę na rok. Na bloga by ci to wytrzymało Praca ładna, gratki RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - BeCREATI7E - 02-07-2014 19:14 @Zarobiony_Koles Dzięki . E tam, mam szczere nadzieje, że forsa zwróci się 1000-krotnie . RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - MrocznyKILL - 02-07-2014 21:47 Powodzenia ! RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - BeCREATI7E - 02-07-2014 22:36 Dzięki . Mam nadzieję, że jutro zrobię jeszcze więcej . RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - BeCREATI7E - 03-07-2014 17:35 Hej wszystkim! Wypadało by napisać co już zrobiłem ;>
A więc: - Strona w pełni działa i skonfigurowana pod dodawanie niszy - Dodałem 3 nisze (miałem wcześniej przygotowane) - Wybrałem serwis AstroCash.org Co mam w planie? - Po dodaniu około 30 nisz dodać stronę do wyszukiwarki Google - Zrobić filmik prezentujący moją stronę na Youtube - Dodać troche backlinków i pobawić się SEO RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - Klin - 03-07-2014 18:41 Nisza WH kierowana na jakie państwo ? Z jakiego kraju spodziewasz się najwięcej wykonań oferty ? RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - ZexKox - 03-07-2014 22:24 Jak rozumiem stronę masz postawiona na wordpressie ? A tak po za tym to nawet ciekawie się zapowiada. RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - BeCREATI7E - 04-07-2014 13:48 @Klin
Strona jest w języku angielskim, a co za tym idzie celuję w każdego zainteresowanego moim content'em . Najwięcej wykonań oferty spodziewam się z: USA/GB/Australia/Francja/Hiszpania/Niemcy. @ZexKox Tak, strona na silniku WP. Co zrobiłem? - Dodałem 1 nisze, więc 4/30 nisz done - Wprowadziłem drobne poprawki w layout'cie strony Mam w planie dodać jeszcze dziś 2 całkiem ciekawe nisze, tzn. poradniki/kursy . Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich zarobków! RE: [PPA] Dziennik pracy (real content). - BeCREATI7E - 07-07-2014 22:48 Hej wszystkim! Sorka, że było troszkę przerwy w uzupełnianiu wpisów, ale byłem na małym tripie z rodzinką w górach^^.
Co zrobiłem? - Dodane 5/30 nisz I powiem Wam, że strona sama dodała się do wyszukiwarki ;P. Ładnie wyszukuje całkiem. Jeszcze raz przepraszam, mam nadz. że wpisy będą uaktualniane codziennie, lecz mam wakacje i z pewnością czasami zapomnę o wpisie. Nie miejcie mi tego za złe, bo chyba wakacje są po to, żeby odpocząć . Pozdrawiam Was i życzę wysokich zarobków! |