Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych (/Temat-Przepisuj-pl-Zarabiaj-na-przepisywaniu-tekstow-reklamowych-93497) |
RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - bykonrado - 01-07-2014 20:25 Kede mam problem dałem zarabiaj i przepisz ... Przepisałem poprawnie przykładowy tekst tzn. Ta kreacja jest prezentacją i nie otrzymasz profitu z tytułu jej wykonania. Życzymy sukcesów, masy poleconych i wysokich zarobków!! I mam 48% a nie mam żadnych błędów dlaczego? RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - kasass - 01-07-2014 21:03 przepisałem cały ten tekst i 98% 3 razy no co to jest RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - Kede - 01-07-2014 21:07 @bykonrado Odpisałem Ci na PW. Kieruj swoje pytania do autora tematu, ja tu tylko się wypowiedziałem i sam niedawno się zarejestrowałem edit; ja tam nie miałem problemu i 100% Sprawdź wszystkie znaki i interpunkcję musi być idealnie tak samo Entery chyba też. Ciekaw jestem tylko kiedy oferty się pojawią RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - Santos - 01-07-2014 21:19 poszło z reffa czekamy na oferty teraz RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - Zarobiony_Koles - 01-07-2014 21:21 U mnie kiepsko, 74% RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - Gremquen - 01-07-2014 21:29 Ja również przepisałem i miałem 99%. Potwierdziłem i zauważyłem, że nie zrobiłem na końcu wykrzyknika. Może nie robiłeś odstępu między wierszami? Dużych liter? Nie mam pojęcia. RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - imperator123 - 01-07-2014 21:40 Ja też 99% Jak ktoś ma mniej to popatrzcie czy macie przecinki,kropki i spacje tak jak trzeba. RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - Gremquen - 02-07-2014 11:52 Dostałem informację, że w najbliższym czasie, może jeszcze dziś pojawią się reklamy startowe, lecz będą krótsze niż standardowe przez co i mniej warte. RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - pidzej - 02-07-2014 12:26 Jeśli się jakieś pojawią to piszcie tutaj :> RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - 9Jarek9 - 02-07-2014 12:46 Teraz jak reklamodawca chce wykupić przepisywanie tekstu, to minimalna ilość znaków wynosi 50, zamiast 200. |