Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? (/Temat-Szukasz-Mentora-Pomocy-FireCPA-93299)

Strony: 1 2

RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - AnnaKa - 21-07-2014 11:04

Napisz mi na PW co potrafisz bo widzę że jesteś nowy a zapobiegamy dołączaniu PIJAWEK. Poprzez sprawdzanie dotychczasowej wiedzy.

RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - szybkikwit - 21-07-2014 15:38

AnnaKa Odpiszesz na moją wiadomośc ?

RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - lolekxp - 26-07-2014 13:33

Witam, chetnie bym zaczal wspolprace, potrafie robic niezle stronki.. wlasciwie potrzebuje wiedzy jak zaczac z serwisem i jak promowac, konstrukcja stron nisz itp z glowy Big Grin

RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - AnnaKa - 26-07-2014 22:15

Jeśli chcesz to zapraszam ale już nie uczę podstaw i nie daję metod ponieważ dużo osób mnie oszukało.

RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - rozekrr - 28-07-2014 15:06

@[AnnaKa] PW pousuwaj bo limit wyczerpany Wink

RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - exxthc - 10-08-2014 20:42

Istnieje jeszcze mozliwosc dolaczenia do waszej grupy? Niestety widze że sporo osób Cię nie uszanowało wiec zrozumiem odmowę. Ostatnio zaczalem czytac poradniki o media-buyingu i wydaje mi się, że to kolejna opcja dla mnie Smile Wiem jak to wygląda od zewnątrz ale bez osoby która mnie wprowadzi (pokaże, pokieruje) pewnie nie dam rady.
Pozdrawiam

RE: Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - AnnaKa - 11-08-2014 11:26

Powiem tak mam 34 poleconych poświęciłem prawie każdemu czas i przekazałem wiedzę.

Oni tego nie uszanowali. Więc nie mentoruje Polaków.

Szukasz Mentora/Pomocy FireCPA? - yazir - 11-08-2014 14:40

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.