![]() |
Nowa strategia Fibo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: Nowa strategia Fibo (/Temat-Nowa-strategia-Fibo-93252) Strony: 1 2 |
RE: Nowa strategia Fibo - opel - 10-07-2014 17:10 Dziękuje Wam bardzo, ja jestem z tych cierpliwych, i mogę czekać ale żeby weszło na 90% ![]() niestety próbuje już z 2 h z poradnikiem i nie działa mi ta strategia, nie ma zadnych lin, a dodalem tak jak trzeba, jak to uruchomic ? ok już działa ![]() ![]() RE: Nowa strategia Fibo - sEnod - 10-07-2014 22:26 Wiesz co nikt Ci nie da tak naprawdę gotowca, ja mogę tylko troszkę przybliżyć o co w tym wszystkim chodzi. Testowałem już z 10 różnych systemów,strategii i dopiero teraz łącze je w jedną całość. Staraj się obserwować wykresy, poznawać jakoś rynek. Najlepiej gdybyś nauczył się rysować linie wsparcia i oporu, tak tylko dla siebie na początku z czasem zobaczysz o co mi chodzi ![]() Tutaj masz gościa który mniej więcej tłumaczy o co biega. https://www.youtube.com/watch?v=Zp-NZYxpCkw RE: Nowa strategia Fibo - kacper79 - 15-07-2014 18:46 Opel szkoda mi Cie bo Ty juz umoczyles cale depo, tylko jeszcze o tym nie wiesz. to co udalo ci sie zarobic wczesniej to szczescie poczatkujacego! zostaw to co z tego zostalo i do nauki. zacznij od podstaw czyli co to jest trend itd. dopiero jak opanujesz to zacznij testowac na koncie demo, do realnego wroc jak zrozumiesz o co tu chodzi, inaczej spelni sie to co Ci napisalem na poczatku tego postu. Poczytaj o prostych strategiach opartych na trendzie (im prostrza tym lepsza) porownaj warunki sygnalow z tym co sie dzieje na wykresie np na MT4. Fibo rysuj samemu bo te automatyczne rysuja dobrze ale tylko w jedna strone. Comparic ma fajne strategie oparte na trendzie i moga nadawac sie do budowania wlasnej strategi pod opcje. i zapamietaj jedno ze kazdy widzi wykres inaczej, wiec ciezko jest przekazac wlasna strategie komus kto nie ma duzego pojecia o wykresach. A cierpliwosc to akurat bardzo przydatna cecha. Pozdrawiam. |