Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-na-temat-tworzenia-kont-zweryfikowanych-PVA-GMAIL-YT-FB-i-inne-93159)

Strony: 1 2 3 4

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Qwik - 26-06-2014 15:01

(26-06-2014 13:45)McRace91 napisał(a):  Jaka jest gwarancja, że po utworzeniu dużej ilości kont nie wyskoczy po używaniu kont weryfikacja typu wysłania ID (dowodu i innych tego typu rzeczy dla potwierdzenia autentyczności)?

Przeca nikt na to wpływu nie ma.

(25-06-2014 20:25)SureQ napisał(a):  Poradnik powinien zostać zabezpieczony tak , aby osoby które go kupią nie mogły rozpowszechniać.

Co to jest za zabawa jak całe forum będzie miało ?. Smile)

PS.KLIN - pw

W jaki sposób ma to zrobić?Napisać nie widzialnym atramentem?

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Klin - 26-06-2014 21:15

(26-06-2014 13:45)McRace91 napisał(a):  Jaka jest gwarancja, że po utworzeniu dużej ilości kont nie wyskoczy po używaniu kont weryfikacja typu wysłania ID (dowodu i innych tego typu rzeczy dla potwierdzenia autentyczności)?

Panowie wyżej na to odpowiedzieli.

(26-06-2014 12:52)TechByte napisał(a):  to z Tora korzysta?

Żaden tor.

A co do zabezpieczenia poradnika, jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić to zapraszam do dyskusji.

Czekamy na recenzję moderatorów Smile

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - chladek317 - 26-06-2014 23:32

Ja ci już mogę z góry powiedzieć żebyś odpuścił sobie zabezpieczenia. Smile
Co za problem w dzisiejszych czasach zrobić zdjęcia albo nagrać z telefonu?

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - galski.pawel - 27-06-2014 09:43

W takim przypadku podejrzewam jeżeli to program/y to nie twój/e, więc nie masz praw ani możliwości jakoś go/je zabezpieczyć... Jeżeli to po prostu coś typu poradnik to tego też nie ma opcji zabezpieczenia bo jak można tekst zabezpieczyć? Jerk2

Ps. Nie wiesz ile jescze musimy poczekać za recką? Big Grin

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - mikiniki - 27-06-2014 10:28

Przepraszam gdzie jest recenzja / cena poradnika ? Chcę kupić w ciemno. Sam opiszę co to jest.
Edit / O recenzje trzeba było pytać Daniela, On jest tutorem.

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Klin - 27-06-2014 12:11

(27-06-2014 09:43)galski.pawel napisał(a):  W takim przypadku podejrzewam jeżeli to program/y to nie twój/e, więc nie masz praw ani możliwości jakoś go/je zabezpieczyć... Jeżeli to po prostu coś typu poradnik to tego też nie ma opcji zabezpieczenia bo jak można tekst zabezpieczyć? Jerk2

Ps. Nie wiesz ile jescze musimy poczekać za recką? Big Grin

Dwa programy na wolnej licencji. Nie mam zamiaru niczego zabezpieczać, chciałbym tylko ufać że osoby które kupią ten poradnik nie będą rozprowadzały tego dalej.

Jest to poradnik video z moją narracja.

(27-06-2014 10:28)mikiniki napisał(a):  Przepraszam gdzie jest recenzja / cena poradnika ? Chcę kupić w ciemno. Sam opiszę co to jest.
Edit / O recenzje trzeba było pytać Daniela, On jest tutorem.

Wysłałem do 3 moderatorów, na pewno niedługo recenzja się pojawi Smile

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - PremAccHack - 27-06-2014 12:12

^^
Jak zwykle się ociągają Smile

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - lolekxp - 27-06-2014 12:38

to jest cos co sie przyda tylko mam nadzieje ze nie posmiga miesiac i koniec Wink

edit: drugi dzien i niewiadomo jaka cena, czy az tyle tego Big Grin

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Klin - 27-06-2014 12:47

UP

Cenę ustalę gdy moderatorzy odezwą się z recenzją Smile

Filmik trwa 6 minut i 50 sekund, objaśniam tam powoli krok po kroku co trzeba zrobić Smile

RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - chladek317 - 27-06-2014 13:24

Daj jakąś cenę i sam to zrecenzuje. Akurat mi potrzebne do kont na fb Smile