[SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-na-temat-tworzenia-kont-zweryfikowanych-PVA-GMAIL-YT-FB-i-inne-93159) |
RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Qwik - 26-06-2014 15:01 (26-06-2014 13:45)McRace91 napisał(a): Jaka jest gwarancja, że po utworzeniu dużej ilości kont nie wyskoczy po używaniu kont weryfikacja typu wysłania ID (dowodu i innych tego typu rzeczy dla potwierdzenia autentyczności)? Przeca nikt na to wpływu nie ma. (25-06-2014 20:25)SureQ napisał(a): Poradnik powinien zostać zabezpieczony tak , aby osoby które go kupią nie mogły rozpowszechniać. W jaki sposób ma to zrobić?Napisać nie widzialnym atramentem? RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Klin - 26-06-2014 21:15 (26-06-2014 13:45)McRace91 napisał(a): Jaka jest gwarancja, że po utworzeniu dużej ilości kont nie wyskoczy po używaniu kont weryfikacja typu wysłania ID (dowodu i innych tego typu rzeczy dla potwierdzenia autentyczności)? Panowie wyżej na to odpowiedzieli. (26-06-2014 12:52)TechByte napisał(a): to z Tora korzysta? Żaden tor. A co do zabezpieczenia poradnika, jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić to zapraszam do dyskusji. Czekamy na recenzję moderatorów RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - chladek317 - 26-06-2014 23:32 Ja ci już mogę z góry powiedzieć żebyś odpuścił sobie zabezpieczenia. Co za problem w dzisiejszych czasach zrobić zdjęcia albo nagrać z telefonu? RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - galski.pawel - 27-06-2014 09:43 W takim przypadku podejrzewam jeżeli to program/y to nie twój/e, więc nie masz praw ani możliwości jakoś go/je zabezpieczyć... Jeżeli to po prostu coś typu poradnik to tego też nie ma opcji zabezpieczenia bo jak można tekst zabezpieczyć? 2 Ps. Nie wiesz ile jescze musimy poczekać za recką? RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - mikiniki - 27-06-2014 10:28 Przepraszam gdzie jest recenzja / cena poradnika ? Chcę kupić w ciemno. Sam opiszę co to jest. Edit / O recenzje trzeba było pytać Daniela, On jest tutorem. RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Klin - 27-06-2014 12:11 (27-06-2014 09:43)galski.pawel napisał(a): W takim przypadku podejrzewam jeżeli to program/y to nie twój/e, więc nie masz praw ani możliwości jakoś go/je zabezpieczyć... Jeżeli to po prostu coś typu poradnik to tego też nie ma opcji zabezpieczenia bo jak można tekst zabezpieczyć? 2 Dwa programy na wolnej licencji. Nie mam zamiaru niczego zabezpieczać, chciałbym tylko ufać że osoby które kupią ten poradnik nie będą rozprowadzały tego dalej. Jest to poradnik video z moją narracja. (27-06-2014 10:28)mikiniki napisał(a): Przepraszam gdzie jest recenzja / cena poradnika ? Chcę kupić w ciemno. Sam opiszę co to jest. Wysłałem do 3 moderatorów, na pewno niedługo recenzja się pojawi RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - PremAccHack - 27-06-2014 12:12 ^^ Jak zwykle się ociągają RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - lolekxp - 27-06-2014 12:38 to jest cos co sie przyda tylko mam nadzieje ze nie posmiga miesiac i koniec edit: drugi dzien i niewiadomo jaka cena, czy az tyle tego RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - Klin - 27-06-2014 12:47 UP Cenę ustalę gdy moderatorzy odezwą się z recenzją Filmik trwa 6 minut i 50 sekund, objaśniam tam powoli krok po kroku co trzeba zrobić RE: [SPRZEDAM] Poradnik na temat tworzenia kont zweryfikowanych PVA | GMAIL.YT.FB i inne - chladek317 - 27-06-2014 13:24 Daj jakąś cenę i sam to zrecenzuje. Akurat mi potrzebne do kont na fb |