![]() |
Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) (/Temat-Dziennik-mlodzienca-co-nie-lubi-pracowac-93120) |
RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - Miciu - 26-06-2014 22:08 Wstęp: Zrobić konto na FB i je stracić tego samego dnia... ![]() ![]() Jutro zakończenie roku szkolnego... Pochwalicie się jutro ocenami? ![]() Co dzisiaj zrobiłem? Standardowo parę punktów wpadło za pomocą bota do AMF,
Stworzyłem konto na FB, które straciłem ![]() Spróbowałem dziś na większą skalę pospamować na fejsie i przy okazji zobaczyłem moją konkurencje. Zarobki:
MintCoins: 0,47$
Adf.ly: 0,00783$ Firesub: 0 zł Cel Miesięczny: 1,45 zł / 150 zł Screen z Dashboard-a ![]() Odpowiedzi na wasze posty: @WujRock Ja bym się umęczył gdybym miał ręcznie klikać na AMF ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę miłych snów
RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - WujRock - 27-06-2014 12:56 A co do motorka: nie miales problemow z przeponywaniem rodzicow na motor? RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - Miciu - 27-06-2014 22:24 Wstęp: Dzisiaj już wakacje oficjalnie rozpoczęte! Nie pochwaliliście się świadectwami, raczej nikt już nie czyta tego wstępu ![]() Co dzisiaj zrobiłem? (STAŁY PUNKT
![]() Stworzyłem dziś rano konto na FB, które straciłem dziś wieczorem Chyba znalazłem sposób na promowanie nisz, lecz niszy dalej nie mam :< Zarobki: MintCoins: 0
Adf.ly: 0 Firesub: 0 zł Cel Miesięczny: 1,45 zł / 150 zł Screen z Dashboard-a ![]() Odpowiedzi na wasze posty: @WujRock To znaczy tak, skończyłem podstawówkę i idę do gimbazy, który jest od mojego domu ok. 25 km. Wyliczyliśmy ile bym wydał na bilety i wyszło blisko 3 tysięcy. Dlatego zarabiam właśnie na motor aby te 3 tysie które miałbym przeznaczyć na dojazd, były na paliwo, które będzie starczyło na bardzooo długo ![]() Pozdrawiam i życzę miłych snów. Jutro postaram wam się wrzucić screena na rozbawienie z mojego spamowania
![]() RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - poduszka12 - 28-06-2014 09:51 Bądź kreatywny, staraj się myśleć, wymyśl coś oryginalnego, coś niepowtarzalnego. To szybko zarobisz parę $. Konwersja na pewno wzrośnie. Nie pisz rzeczy typu "Wejdź w link, możesz wygrać".. 1-3 zdania to zdecydowanie za mało! RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - WujRock - 28-06-2014 11:03 Ja dojezdzam tylko 6km. ![]() ![]() Nie poddawaj sie, najbardziej zmotywuje Cie twoj pierwszy lead ![]() RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - Miciu - 29-06-2014 16:00 Sorki, że nic wczoraj nie wstawiłem, dzisiaj mam nadzieje, że coś wstawię pod wieczór. Jeżeli nic nie będzie to nadal nic nie zarobiłem ![]() Krótkie wyjaśnienie: Wczoraj wkurwiłem się, bo zrobiłem trzy konta i od razu jak stworzyłem wywaliło mi weryfikację :/. Jutro muszę do sklepu zasuwać chociaż po jeden starter. Do was mam jedno pytanie. Orientujecie się jaka sieć ma darmowe startery do rozdania? Czy od Play-a startery za darmo są nadal aktualne? Jeszcze odpowiedzi na wasze posty ![]() @poduszka12 Dzięki za poradę, na pewno przyjmę ją do serca. Masz plusika ode mnie za nią ![]() @WujRock A pro po tego motoru, ja też mam gimnazjum 6 kilosów od domu i nawet szkolniak przyjeżdza, ale nie chcę chodzić do szkoły, która znajduję się w top 3 najgorszych szkół. Dlatego będę zasuwać ok. 20 kilosów i tam niestety po mnie gimbus nie będzie przyjeżdzał, a to się równa PKS. Możesz sobie taki cel postawić ![]() ![]() RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - poduszka12 - 29-06-2014 16:16 (29-06-2014 16:00)Miciu napisał(a): Krótkie wyjaśnienie: Wczoraj wkurwiłem się, bo zrobiłem trzy konta i od razu jak stworzyłem wywaliło mi weryfikację :/. Jutro muszę do sklepu zasuwać chociaż po jeden starter. Zrób sobie 1 konto baze, ok. 50-80grup (dodawaj po kilka grup dziennie, tak aby nie dostać bana na dodawanie do grup) To konto sobie zweryfikuj telefonem a resztę kont to tylko dodawaj do grup. Co do weryfikacji to polecam robić 1konto na 1adres ip. Potem wyczyść ciasteczka. Polecam też nie dodawać popularnych zdjęć na profilowe. RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - Miciu - 29-06-2014 16:30 (29-06-2014 16:16)poduszka12 napisał(a):A jeżeli mam stałe ip (niestety :<)? Coś mi da na tym stałym ip jak wyczyszczę ciasteczka? I ile tak mniej więcej można wysłać zaproszeń do grup dziennie? Orientujesz się może czy tak na czuja lecisz(29-06-2014 16:00)Miciu napisał(a): Krótkie wyjaśnienie: Wczoraj wkurwiłem się, bo zrobiłem trzy konta i od razu jak stworzyłem wywaliło mi weryfikację :/. Jutro muszę do sklepu zasuwać chociaż po jeden starter. ![]() RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - poduszka12 - 29-06-2014 16:34 (29-06-2014 16:30)Miciu napisał(a):(29-06-2014 16:16)poduszka12 napisał(a):A jeżeli mam stałe ip (niestety :<)? Coś mi da na tym stałym ip jak wyczyszczę ciasteczka? I ile tak mniej więcej można wysłać zaproszeń do grup dziennie? Orientujesz się może czy tak na czuja lecisz(29-06-2014 16:00)Miciu napisał(a): Krótkie wyjaśnienie: Wczoraj wkurwiłem się, bo zrobiłem trzy konta i od razu jak stworzyłem wywaliło mi weryfikację :/. Jutro muszę do sklepu zasuwać chociaż po jeden starter. możesz spróbować, masz gg? RE: Dziennik młodzieńca co nie lubi pracować :) - Miciu - 29-06-2014 20:43 Dzisiaj nie będę już pisał oficjalnego posta, tylko tak na szybko napiszę co i jak aktualnie się dzieje. Znalazłem stronkę dzięki której będę mógł zweryfikować konta (i to nie są numery jednorazowe!) i muszę wam przyznać, że działa ![]() ![]() ![]() Zrobiłem FP, mam zamiar powbijać parę tysięcy like'ów na nim. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy, mam nadzieje, że od jutra startujemy z koksem ![]() @edit i się zacznie z nowym kontem, postaram się teraz robić ss-y jak ochrzaniają ludzie w komentarzach jak zacznę spamować ![]() ![]() |