![]() |
Aplikacja facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Aplikacja facebook (/Temat-Aplikacja-facebook-92930) Strony: 1 2 |
RE: Aplikacja facebook - Placuuh - 21-06-2014 20:04 Debilu możesz mówić do matki, ale nie do mnie... Od początku nie potrafisz zrozumieć jednego zdania, po prostu skończ. Moderatora proszę o usunięcie wszystkich postów oprócz pierwszego. RE: Aplikacja facebook - abelabel2 - 21-06-2014 20:19 Dajcie mu bana czy coś... RE: Aplikacja facebook - Placuuh - 21-06-2014 20:21 Dajcie mu bana bo nie mam co napisać, a przecież mam 10 lat. Człowieku nie wiem w jakim interesie zacząłeś dyskusję ale już kończymy. Pozdrawiam, bez odbioru RE: Aplikacja facebook - Admin - 22-06-2014 08:21 Jak się nie ogarniecie to zaraz jeden z drugim bana dostanie. Co do tematu zakładkę stworzysz w iframe static html a skrypt znajdziesz na allegro lub nawet u Nas na forum (na pewno w strefie wtajemniczonych był) generalnie skrypt o którym mówisz nie jest wiele wart, na allegro też powinieneś znaleźć w cenie 2-3 piw. Pytałeś o opisanie jak to wykonać krok po kroku, jeśli nie masz skryptu to nie ma o czym dyskutować - jeśli masz skrypt to już trywialną dokumentacje znajdziesz w paczce ![]() RE: Aplikacja facebook - Placuuh - 22-06-2014 15:07 No i właśnie o coś takiego chodziło mi od początku ![]() ![]() |