Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza (/Temat-Hajs-Hajs-Bejbe-Jakuza-92821) |
RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - yakuzapl - 19-06-2014 22:38 No wlasnie nie mam okreslonej metody zarobku i chce sobie wszystko jakos nakreslic zeby jakos wybrac . Ogolnie do PPA sie zrazilem. Wiem ze ludzie wyciagaja z tego sporo hajsu ale jakos nie mam na to pomyslu jeszcze . Moze jakis mentor czy łotever xd ? RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - Arczi20 - 19-06-2014 22:46 na czym polega PPA? RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - yakuzapl - 20-06-2014 08:46 Mysle ze kilka sekund w google i bedziesz znal odpowiedz RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - Oriental123 - 20-06-2014 18:34 yakuzapl, polecam poradnik od piotrekprorok - jak zarobić na spamie, w sumie to są tam napisane najprostsze i podstawowe rzeczy. Ale od tego powinieneś zacząć - tak myślę. Życzę dużo inwencji twórczej i kreatywności - a dziennik na razie chyba nie ma sensu, chyba że zaczniesz opisywać czego w danym dniu się nauczyłeś. Pozdrawiam RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - yakuzapl - 20-06-2014 21:56 DZIEN 2
Dzis za mna bardzo udany dzien . Wpadlem na pomysl jak moge kilkukrotnie zwiekszyc konwersje na metodzie subsms . Niestety trudno mi okreslic czy jest to mozliwe wiec jesli ktos doswiadczony i zaufany w sprawach zarabiania sub sms zglosi sie na pw to bede bardzo wdzieczny za udzielona pomoc . Pozdrawiam A tak na koniec dnia : RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - yakuzapl - 23-06-2014 10:18 DZIEN 3 Wczoraj bylem dosc zarobiony dlatego dzis uzupelniam dziennik. Postanowilem zrezygnowac z zarobku metoda sub sms. To nie dla mnie . Zabrałem sięza reaktywacje mojego starego bloga pod PPA na domence .com . Zainstalowalem wordpressa a cel na dzis to uzupelnienie pluginow i usprawnienie pod wzgledem graficznym no i jesli sie wyrobie to jutro zaczynam zarabianie pełną parą
RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - Danysuw - 23-06-2014 10:24 PPA? Jesli zamierzasz wstawiac hacki itp to zycze powodzenia... raczej ciezko Ci bedzie przebic sie przez konkurencje PS: Najpierw ustalasz metode zarobku, a nastepnie piszesz dziennik RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - yakuzapl - 23-06-2014 12:11 Nie koniecznie . Dobrym przykładem jest np vankosiara RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - yakuzapl - 26-06-2014 20:15 DZIEN - ŁOTEVER Wiecie co ? Dzis doszedlem do wniosku , ze PPA zajme sie jakos w sierpniu jak studnia sub sms wyschnie . Jak widze jaki hajs ludzie na tym trzepia po minimalnej linii oporu to czemu nie . Starczy na jakies najmniejsze wydatki mysle Ogólnie mialem spore problemy z ogarnieciem szablonu na wp a jest bardzo fajny - idealny pod hacki ( jak ktos chce to moge zdradzic na pw ) . Do PPA napewno wróce bo mam duze aspiracje jednak narazie ustawiam sobie cel . Do konca LIPCA na metodzie Sub SMS - 1000 zł .
Do zrobienia na jutro:
OK 7- 10 kont na FB. Dodanie masy znajomych. Poczatki dodawania do grup RE: Hajs Hajs Bejbe - Jakuza - MrocznyKILL - 26-06-2014 21:35 Decyzja wreszcie zapadłą a więc powodzenia |