[Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach (/Temat-Sprzedam-Poradnik-jak-zarobic-na-wirtualnych-sportach-92516) |
RE: Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - pr3tor - 14-06-2014 12:41 poprosiłbym tu lub na pw RE: Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 14-06-2014 12:43 poszło na PW RE: Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - galski.pawel - 14-06-2014 13:12 Proszę mi też wyślij RE: Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 14-06-2014 13:29 okej z racji iż sporo osób chce zamieszczam tylko dzisiejsze granie: RE: Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - Artiis - 14-06-2014 14:39 Ładnie Ci idzie . Ja tam jednak preferuje obstawiać 0,5-2% ( a widzę że u Ciebie to różnie ) swojego budżetu na dany miesiąc. I zawsze wychodzę na + , tylko jeden dzień na minus, ale nie duży kilkanaście złotych. RE: Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 14-06-2014 14:53 To co wkleiłem to zacząłem od końcówki z konta i grałem później z tego co wygrałem dalej. To co grałem za 200zł to tam w sumie podobnie grałem z tym, że miałem ogólnie założone, że jak przegram te 200zł to nic się nie stanie no ale wygrałem 10x tyle ile mogłem przegrać RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - szykiryki - 14-06-2014 20:08 Kupiłam poradnik. Napisany w bardzo prosty i zrozumiały sposób, więc nawet osoby, które nie miały dotąd doświadczeń u buków z pewnością sobie poradzą w wdrożeniem wskazówek tam zawartych. Myślę, że warto ruszyć z depozytem 100-300 zł, chociaż to moja luźna sugestia, nie wskazówka od autora poradnika . Sam poradnik zawiera również screeny wypłat i poszczególnych operacji, dlatego jak ktoś ma trochę wolnego hajsu warto spróbować. Oczywiście nie ma gwarancji zysku, ale poradnik pozwala na zwiększenie prawdopodobieństwa wygranej. Jutro będę miala wolniejszą chwilę, więc przetestuje i podzielę się wynikami. RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 14-06-2014 20:10 Dziękuję za miłą recenzje RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - RejTom - 14-06-2014 20:22 Ja również zakupiłem poradnik. Dzisiaj trochę się pobawię i pogram to powiem jakie efekty. RE: [Sprzedam]Poradnik jak zarobić na wirtualnych sportach - JimmyWang - 15-06-2014 14:17 Dostaję pytania czy pomagam po kupnie poradnika w razie jakby coś było niezrozumiałe to tak pomagam i mogę nawet w miarę możliwości podsuwać propozycje zakładów |