cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku (/Temat-cpmbux-com-zarabiaj-na-reklamie-linku-92349) |
RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - RoyMaster - 11-06-2014 05:24 Link który należy promować znajduje się tutaj Stawki z wejścia Moje próbne zarobki Dodatkowo możecie zyskać 1$ w zamian jeżeli pokażecie swój dowód wypłaty z cpmbux tutaj http://www.adswiki.net/6859/cpmbux#.U5fZkvmsqao Po wstawieniu ss na tej stronie kontaktujecie się z cpmbux. Ja dostałem swojego 1$ co do czasu ustawienia to 10 sekund. Zarobki dzienne mogą być wyższe ale jako, że to były moje testy link w hitleap był dziennie promowany po parę h. Jakbym go zostawił na 24 godziny zarobki były by o wiele wyższe. Do tego czy opłaca się kupić premium nie mogę Ci odpowiedzieć gdyż nie wiem jak to jest na standard tutaj zarabiać. Premium jest mi potrzebne do reklam na www ale nawet jeżeli to w cpmbux powinno Ci się to dość szybko zwrócić. RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - killerw - 11-06-2014 12:45 zapisałem się i czekam teraz na link aktywacyjny a może ktoś reklamował w websyndic? RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - dorbiel - 11-06-2014 14:57 Niestety na Standard słabiutko zalicza, wykupiłam Premium i jest OK. Jeszcze jedno pytanie dlaczego u mnie w zakładce "stats" wygląda tak: nie ma szczegółowych wejść tak jak u Ciebie. RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - RoyMaster - 11-06-2014 18:06 Niestety tego nie jestem w stanie Ci powiedzieć czemu u Ciebie nie ma RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - dorbiel - 11-06-2014 20:55 (11-06-2014 12:45)killerw napisał(a): zapisałem się i czekam teraz na link aktywacyjny a może ktoś reklamował w websyndic? Probowalam tam wrzucić link ale odpowiedziało, że "jest niezgodny z ich zasadami" ale próbuj może Tobie przyjmie. RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - DamianXIX - 11-06-2014 21:23 A ja ciągle nie dostałem linku z aktywacjq na o2 może zrobię konto z gmailem albo wp? RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - DamianXIX - 11-06-2014 22:26 ku mojemu zaskoczeniu nie doczekawszy sie linku aktywacyjnego na email a moje konto jest aktywne dalem wlasnie link na hitleapa zobaczy przez noc ile wleci i czy warto bedzie znowu kupic : ) RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - DamianXIX - 12-06-2014 07:54 To jest żałosne... Od północy jak tylko dałem link na hla do teraz wlecialo 0.12$ porażka całkowita i gdzie tu ten dobry zarobek? Dolar na tydzień to nie jest żaden zarobek... Linkmw hitleapie mam x15 i myślałem ze będzie lepiej a tu taka kpina tyle to miałem w godzinę na exad.me który znowu nie działa no ale porównując to brak słów na to RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - dorbiel - 12-06-2014 15:41 (12-06-2014 07:54)DamianXIX napisał(a): To jest żałosne... Od północy jak tylko dałem link na hla do teraz wlecialo 0.12$ porażka całkowita i gdzie tu ten dobry zarobek? Dolar na tydzień to nie jest żaden zarobek... Linkmw hitleapie mam x15 i myślałem ze będzie lepiej a tu taka kpina tyle to miałem w godzinę na exad.me który znowu nie działa no ale porównując to brak słów na to Też jestem tego samego zdania, od wczoraj rana mam 0.28$ na pięciu linkach RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - RoyMaster - 12-06-2014 18:34 Damian tak jestem tego samego zdania co Ty ale niestety exad.me nie działa to zawsze bynajmniej coś na zastępstwo jest aby się hit nie marnował |