Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. (/Temat-GoldSea-su-Hoduj-ryby-i-zarabiaj-92344)

Strony: 1 2 3 4

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - sirgonzalo7 - 14-06-2014 16:40

poszło z refa ale mi słabo idzie

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - teamfactory - 18-06-2014 19:58

No szczerze przyznam ze bez niewielkiej inwestycji i bez poleconych to jest na prawdę lipa, ale jeszcze niedawno darmowa rybka nie dawała wcale kawioru.

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - teamfactory - 06-07-2014 21:05

Postanowiłem dorzucić trochę do GoldSea, platforma rozwija się bardzo dynamicznie - rezerwa w grze stale rośnie.

Wypłaciłem ostatnio na próbę - wypłata doszła na drugi dzień (PM).
[Obrazek: GoldSea-wypłaty.jpg]

Na chwile obecną moja rybka już prawie na poziomie 5
[Obrazek: goldsea-upgrade-fish.jpg]

Poniżej statystyki poszczególnych ryb:
[Obrazek: GoldSea.jpg]

PS. czasami zawiesza się licznik z naszym kawiorem i po prostu nie pokazuje, że nalicza.
Wystarczy go ponownie zamienić na kryształy i po godzinie powinien się odwiesić.
Administracja radzi odbierać kawior minimum co godzinę.

Dowód mojej wpłaty:
[Obrazek: goldsea-wplata.jpg]

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - xardas1020 - 11-07-2014 10:22

mógłbyś napisać w jaki sposób, gdzie dokonywać zamiany kawioru na kryształy a potem kryształy na ruble Smile

i też jak to jest z tymi rybami
1 ryba produkuje dziennie daną ilość i potem na następny dzień od nowa ?
czy też dojdzie do swojego limitu i koniec nie produkuje już kawioru ?

jakie koszty w $ za poszczególne ryby ?
opłaca się wchodzić z 10-20$ ?

jak również dokonać krok po kroku zakupów z zarobków na koncie tzn podnieść posiadaną rybę na wyższy poziom, jak też jak zakupić krok po kroku ze środków na koncie nową rybkęSmile

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - Toniro - 11-07-2014 16:16

po lewej stronie zawsze masz pasek z bilansem konta
(11-07-2014 10:22)xardas1020 napisał(a):  mógłbyś napisać w jaki sposób, gdzie dokonywać zamiany kawioru na kryształy a potem kryształy na ruble Smile
jak już zbierzesz kawior:
->balance for output
->exchange to clystals
potem -> exchange to rubles
Cytat:i też jak to jest z tymi rybami
1 ryba produkuje daną ilość kawioru na godzinę, niezależnie od produkcji/h kawior zostaje naliczany po wyprodukowaniu każdej sztuki.
np. jak produkuje 60/h, 1 kawior jest doliczany co minutę. Oczywiście trzeba go najpierw zebrać żeby dokonywać jakichkolwiek operacji Smile

Cytat:jakie koszty w $ za poszczególne ryby ?
1$ to 3000 kryształków, wystarczy podzielić koszt rybki przez tą kwotę Smile

Cytat:opłaca się wchodzić z 10-20$ ?

niestety na to pytanie nie znam odpowiedzi Big Grin
Cytat:jak również dokonać krok po kroku zakupów z zarobków na koncie tzn podnieść posiadaną rybę na wyższy poziom, jak też jak zakupić krok po kroku ze środków na koncie nową rybkęSmile
Wszystkich zakupów w grze dokonujesz jak już wymienisz kawior na kryształki. Tyczy się to zakupów nowej ryby jak i podnoszenie poziomu ryby.
Ruby kupujesz lub lvl-ujesz z akwarium
po lewej po zalogowaniu
->Game GoldSEA
->my aquarium

*oczywiście podaję nazwy po przełączeniu na angielską wersję strony Smile

Szkopuł polega na tym że to od ciebie zależy czy reinwestujesz kryształki, czy zamienisz je na ruble i wypłacisz. Nie ma tu żadnego podziału na 70% reinwestycji i 30% wypłaty jak np w GoldenChase. Od ciebie zależy jak rozdysponujesz środkami w grze Smile

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - Lexarr - 11-07-2014 21:19

Jest gra tego typu (nie golden chase) z wypłatą na paypal? Najlepiej ogólnie żeby była w dolcach, bo jak są ruble to nawet nie wiem ile mam zarobione Smile

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - xardas1020 - 11-07-2014 21:22

(11-07-2014 16:16)Toniro napisał(a):  po lewej stronie zawsze masz pasek z bilansem konta
(11-07-2014 10:22)xardas1020 napisał(a):  mógłbyś napisać w jaki sposób, gdzie dokonywać zamiany kawioru na kryształy a potem kryształy na ruble Smile
jak już zbierzesz kawior:
->balance for output
->exchange to clystals
potem -> exchange to rubles
Cytat:i też jak to jest z tymi rybami
1 ryba produkuje daną ilość kawioru na godzinę, niezależnie od produkcji/h kawior zostaje naliczany po wyprodukowaniu każdej sztuki.
np. jak produkuje 60/h, 1 kawior jest doliczany co minutę. Oczywiście trzeba go najpierw zebrać żeby dokonywać jakichkolwiek operacji Smile

Cytat:jakie koszty w $ za poszczególne ryby ?
1$ to 3000 kryształków, wystarczy podzielić koszt rybki przez tą kwotę Smile

Cytat:opłaca się wchodzić z 10-20$ ?

niestety na to pytanie nie znam odpowiedzi Big Grin
Cytat:jak również dokonać krok po kroku zakupów z zarobków na koncie tzn podnieść posiadaną rybę na wyższy poziom, jak też jak zakupić krok po kroku ze środków na koncie nową rybkęSmile
Wszystkich zakupów w grze dokonujesz jak już wymienisz kawior na kryształki. Tyczy się to zakupów nowej ryby jak i podnoszenie poziomu ryby.
Ruby kupujesz lub lvl-ujesz z akwarium
po lewej po zalogowaniu
->Game GoldSEA
->my aquarium

*oczywiście podaję nazwy po przełączeniu na angielską wersję strony Smile

Szkopuł polega na tym że to od ciebie zależy czy reinwestujesz kryształki, czy zamienisz je na ruble i wypłacisz. Nie ma tu żadnego podziału na 70% reinwestycji i 30% wypłaty jak np w GoldenChase. Od ciebie zależy jak rozdysponujesz środkami w grze Smile

dzięki za wyczerpujące odpowiedzi Smile
miałem na chwilę obecną 10$ więc wystartowałem Smile oczywiście dopłacę jeszcze $ gdy coś pospływa z bux-ów na pp i zamienię na pm trochę kasy Smile
kupiłem za 10$ 2 rybki z 2 poziomu i wziąłem tą darmową którą już podnoszę na 1 poziom - o dziwo koszt jej podniesienia to 2000 kryształów, a zakup 1 poziomowej normalnie 3000 więc 1000 oszczędności Smile

(11-07-2014 21:19)Lexarr napisał(a):  Jest gra tego typu (nie golden chase) z wypłatą na paypal? Najlepiej ogólnie żeby była w dolcach, bo jak są ruble to nawet nie wiem ile mam zarobione Smile

zarabiasz w rublach ale wpłacasz na konto gry i wypłacasz w $
1 rubel to ileś tam zielonych ale na razie nie znam przelicznika - ktoś kto wypłacał może podać konkrety Smile

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - Lexarr - 12-07-2014 00:08

@up co mi tym jak nie wypłaca na paypal pokerface

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - ZbysiuK - 12-07-2014 00:28

Szkoda ze nie ma paypala....

RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - verona - 12-07-2014 00:41

(12-07-2014 00:28)ZbysiuK napisał(a):  Szkoda ze nie ma paypala....

HYIP i paypal ?