GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. (/Temat-GoldSea-su-Hoduj-ryby-i-zarabiaj-92344) |
RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - sirgonzalo7 - 14-06-2014 16:40 poszło z refa ale mi słabo idzie RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - teamfactory - 18-06-2014 19:58 No szczerze przyznam ze bez niewielkiej inwestycji i bez poleconych to jest na prawdę lipa, ale jeszcze niedawno darmowa rybka nie dawała wcale kawioru. RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - teamfactory - 06-07-2014 21:05 Postanowiłem dorzucić trochę do GoldSea, platforma rozwija się bardzo dynamicznie - rezerwa w grze stale rośnie. Wypłaciłem ostatnio na próbę - wypłata doszła na drugi dzień (PM). Na chwile obecną moja rybka już prawie na poziomie 5 Poniżej statystyki poszczególnych ryb: PS. czasami zawiesza się licznik z naszym kawiorem i po prostu nie pokazuje, że nalicza. Wystarczy go ponownie zamienić na kryształy i po godzinie powinien się odwiesić. Administracja radzi odbierać kawior minimum co godzinę. Dowód mojej wpłaty: RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - xardas1020 - 11-07-2014 10:22 mógłbyś napisać w jaki sposób, gdzie dokonywać zamiany kawioru na kryształy a potem kryształy na ruble i też jak to jest z tymi rybami 1 ryba produkuje dziennie daną ilość i potem na następny dzień od nowa ? czy też dojdzie do swojego limitu i koniec nie produkuje już kawioru ? jakie koszty w $ za poszczególne ryby ? opłaca się wchodzić z 10-20$ ? jak również dokonać krok po kroku zakupów z zarobków na koncie tzn podnieść posiadaną rybę na wyższy poziom, jak też jak zakupić krok po kroku ze środków na koncie nową rybkę RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - Toniro - 11-07-2014 16:16 po lewej stronie zawsze masz pasek z bilansem konta (11-07-2014 10:22)xardas1020 napisał(a): mógłbyś napisać w jaki sposób, gdzie dokonywać zamiany kawioru na kryształy a potem kryształy na rublejak już zbierzesz kawior: ->balance for output ->exchange to clystals potem -> exchange to rubles Cytat:i też jak to jest z tymi rybami1 ryba produkuje daną ilość kawioru na godzinę, niezależnie od produkcji/h kawior zostaje naliczany po wyprodukowaniu każdej sztuki. np. jak produkuje 60/h, 1 kawior jest doliczany co minutę. Oczywiście trzeba go najpierw zebrać żeby dokonywać jakichkolwiek operacji Cytat:jakie koszty w $ za poszczególne ryby ?1$ to 3000 kryształków, wystarczy podzielić koszt rybki przez tą kwotę Cytat:opłaca się wchodzić z 10-20$ ? niestety na to pytanie nie znam odpowiedzi Cytat:jak również dokonać krok po kroku zakupów z zarobków na koncie tzn podnieść posiadaną rybę na wyższy poziom, jak też jak zakupić krok po kroku ze środków na koncie nową rybkęWszystkich zakupów w grze dokonujesz jak już wymienisz kawior na kryształki. Tyczy się to zakupów nowej ryby jak i podnoszenie poziomu ryby. Ruby kupujesz lub lvl-ujesz z akwarium po lewej po zalogowaniu ->Game GoldSEA ->my aquarium *oczywiście podaję nazwy po przełączeniu na angielską wersję strony Szkopuł polega na tym że to od ciebie zależy czy reinwestujesz kryształki, czy zamienisz je na ruble i wypłacisz. Nie ma tu żadnego podziału na 70% reinwestycji i 30% wypłaty jak np w GoldenChase. Od ciebie zależy jak rozdysponujesz środkami w grze RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - Lexarr - 11-07-2014 21:19 Jest gra tego typu (nie golden chase) z wypłatą na paypal? Najlepiej ogólnie żeby była w dolcach, bo jak są ruble to nawet nie wiem ile mam zarobione RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - xardas1020 - 11-07-2014 21:22 (11-07-2014 16:16)Toniro napisał(a): po lewej stronie zawsze masz pasek z bilansem konta dzięki za wyczerpujące odpowiedzi miałem na chwilę obecną 10$ więc wystartowałem oczywiście dopłacę jeszcze $ gdy coś pospływa z bux-ów na pp i zamienię na pm trochę kasy kupiłem za 10$ 2 rybki z 2 poziomu i wziąłem tą darmową którą już podnoszę na 1 poziom - o dziwo koszt jej podniesienia to 2000 kryształów, a zakup 1 poziomowej normalnie 3000 więc 1000 oszczędności (11-07-2014 21:19)Lexarr napisał(a): Jest gra tego typu (nie golden chase) z wypłatą na paypal? Najlepiej ogólnie żeby była w dolcach, bo jak są ruble to nawet nie wiem ile mam zarobione zarabiasz w rublach ale wpłacasz na konto gry i wypłacasz w $ 1 rubel to ileś tam zielonych ale na razie nie znam przelicznika - ktoś kto wypłacał może podać konkrety RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - Lexarr - 12-07-2014 00:08 @up co mi tym jak nie wypłaca na paypal RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - ZbysiuK - 12-07-2014 00:28 Szkoda ze nie ma paypala.... RE: GoldSea.su - Hoduj ryby i zarabiaj. - verona - 12-07-2014 00:41 (12-07-2014 00:28)ZbysiuK napisał(a): Szkoda ze nie ma paypala.... HYIP i paypal ? |