Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? (/Temat-Jak-zainwestowac-pieniadze-by-zaczac-zarabiac-92335)

Strony: 1 2

RE: Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - MarketGlory - 18-06-2014 14:47

(17-06-2014 18:34)sheko12 napisał(a):  Nie ma opcji na początku, że przez pierwsze tygodnie a nawet miesiące zainwestujesz pianiążki i będziesz miał godne zwroty, niezależnie od tego, ile wyłożysz pieniążków to równaj się ze stratami, najpierw tracisz pieniądze, uczysz się, nabywasz doświadczenie i inteligencje pod tym względem, dopiero potem przekłada się to na kaske.

Z wiedzy na praktykę....to nie jest tak, że masz 500zł i od tak zainwestujesz, nagle Ci się zwróci kilka tysiączków Wink

w słabych programach możesz zyskiwać na początku, ale to pewnie ma zmienne poziomy względem procentowym, może się okazać tak, że zainwestujesz, nie tylko straisz, zyskasz, ale przypomną sobie o tobie kiedyś i zabiorą Ci dużo.....ogółem chyba baw w PPA albo interesuj sie własnym przedsięwzięciem, w między czasie ucząc się zamiast wykładac bez wiedzy pieniądze..

Widać że kolega ma łeb na karku kiedyś myślałem że jak mam kasę to zrobię z niej jeszcze większą ale giełda sprowadziła mnie na dółSad
I straciłem bardzo dużo, ale dzięki temu nauczyłem się wielu nowych rzeczy i nabyłem nowe doświadczenia
Jak to ktoś powiedział w Życiu nie jest najważniejsza pieniądze tylko czasTongue

RE: Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - sheko12 - 18-06-2014 17:45

Cytat:Widać że kolega ma łeb na karku kiedyś myślałem że jak mam kasę to zrobię z niej jeszcze większą ale giełda sprowadziła mnie na dółSad
I straciłem bardzo dużo, ale dzięki temu nauczyłem się wielu nowych rzeczy i nabyłem nowe doświadczenia
Jak to ktoś powiedział w Życiu nie jest najważniejsza pieniądze tylko czasTongue

Dziękuje za miłe słowa Smile co do giełdy, nie przejmuj się tym, ogólnie nie radziłbym się przejmować tylko cieszyć z porażek.....giełda nie jest dobrym rozwiązaniem w sumie na sam początek u całkiem zielonych osób.

przyznam szczerze, że sam nie atakuje w giełde i grubsze inwestycje, ogółem też wchodze dopiero w ten świat ale z wiedzy troszke już wyjąłem.

Może niekoniecznie najważniejszy jest ''czas'' a ''wiedza'' którą posiadasz, jak mawia Amerykański pewny ''milioner albo i nawet już miliarder:
''Z perspektywy czasu edukacja ma większą wartość niż pieniądze'' tak czy siak, wiedza względem pieniędzy tutaj odgrywa role, masz wiedze, wiesz jak sensownie zainwestować i przetrwać fale porażek, w ten sposób można powiększyć zyski i kolejną część z obrotu znów zainwestować i się bogacić Smile

Tak, oczywiście Wink ''wkładasz pieniążki by wyjąć większe'' ale w tym interesie najpierw dużo tracisz Wink gra warta świeczki.

P.S dlatego moim zdaniem warto się uczyć i rozwijać finansowe ''IQ''

RE: Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - alkaadamik25 - 26-06-2014 12:29

Ja myślę że warto inwestować w giełdę, znajomy zarabia, ale co jest normalne czasem też na tym traci.

Odp: Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - HejterskiPL - 06-07-2014 22:53

Mogę wprowadzić cię w PaidVerts. Po ~1,5 reinwestowania można osiągnąć bardzo wysokie zyski. Pisz na PW Wink

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

RE: Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - zarabiamonline - 07-07-2014 09:53

Przy małych kwotach, najlepiej zainwestuj w siebie Smile

RE: Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - dimajk - 16-04-2015 16:43

tutaj dostaniesz darmowego e-booka o inwestowaniu na giełdzie Marcusa di Maria, fajne dla początkujących
dimajk.implesite.pl

RE: Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - Polak123 - 17-04-2015 16:00

Gratulacje za odkopanie tematu... Big Grin Temat do zamknięcia.

Jak zainwestować pieniądze by zacząć zarabiać? - Roben - 17-04-2015 19:37

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.