Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fanpage ! 78,000 Fanów 299 PLN ! HIT ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Fanpage ! 78,000 Fanów 299 PLN ! HIT ! (/Temat-Fanpage-78-000-Fanow-299-PLN-HIT-92303)

Strony: 1 2

RE: Fanpage ! 78,000 Fanów 299 PLN ! HIT ! - daniel42na - 13-06-2014 14:35

Możesz posiadać milion numerów gg, ale tylko 1 konto na forum.
GG które jest tutaj widneje jeszcze w innych tematach u innych osób więc pytam dlaczego?
Czy to Twój numer, czy kogoś kto zlecił Ci wystawienie oferty?

RE: Fanpage ! 78,000 Fanów 299 PLN ! HIT ! - Natann - 13-06-2014 16:30

Przepraszam bardzo ale kto korzysta z Mojego numer GG to tylko i wyłącznie Moja sprawa. Jeżeli się pojawił w innym temacie to widocznie wyraziłem na to zgodę. Żadnych zleceń na pisanie tematów nie dawałem ani nie przyjmowałem. Proszę o usunięcie wszystkich odpowiedzi nie związanych z tematem i w razie wątpliwości wyjasnienie sprawy na PW.
Pozdrawiam

RE: Fanpage ! 78,000 Fanów 299 PLN ! HIT ! - daniel42na - 13-06-2014 18:08

Przepraszam bardzo ale wystawianie ofert dla osób trzecich na tym forum jest zabronione, czekam na dokładne wyjaśnienie.
http://zarabiam.com/Temat-Zakaz-Wystawiania-Ofert-Osob-Trzecich-84724

Ah tak już sprawdziłem, widze że nie pierwszy raz na forum i kombinatorstwo we krwi... Sad

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.