Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
buxmanager.net - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: buxmanager.net (/Temat-buxmanager-net-92091)

Strony: 1 2

RE: buxmanager.net - Mati684 - 09-06-2014 20:08

(09-06-2014 19:32)Toniro napisał(a):  Pojawił się dzisiaj u mnie jakiś błąd. Mianowicie nalicza 0.28 ojro za klik w reklamę. Dodatkowo nie miałam żadnego limitu do wyklikania reklam więc wyklikałam wszystkie Big Grin dzięki temu mam teraz na Account Balance 21 ojro. Zastanawiam się czy mogę to teraz wypłacić i się nie połapią czy mi to wszystko zabiorą ;P Spotkał się ktoś z tym błędem?

nie idzie ani wykupic wyzszego konta ani wyplacic.... rr tez nie idzie kupic wiec po prostu zwykly blad

RE: buxmanager.net - Toniro - 09-06-2014 20:20

Może brak możliwości wypłaty ma związek z tym:

Cytat:You can invest for request payout

Invest = add funds
Invest = upgrade account

Maximum withdraw for standart/premium is 125% of your invest, if you want withdraw more, you can upgrade your account to higher membership.

ale skoro nie można wykupić wyższego członkostwa to lipa :/
Można by jeszcze spróbować zwykłego "add funds" ale obecnie i tak nie mam środków żeby to zrobić.
Ciekawe tylko czy ściągną mi tą kase z balansu czy ją zabiorą Big Grin

RE: buxmanager.net - Flejva - 09-06-2014 20:25

buxleader.com to tez ich stronka raczej. To i to = lekki fail.