buxmanager.net - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: buxmanager.net (/Temat-buxmanager-net-92091) Strony: 1 2 |
RE: buxmanager.net - Mati684 - 09-06-2014 20:08 (09-06-2014 19:32)Toniro napisał(a): Pojawił się dzisiaj u mnie jakiś błąd. Mianowicie nalicza 0.28 ojro za klik w reklamę. Dodatkowo nie miałam żadnego limitu do wyklikania reklam więc wyklikałam wszystkie dzięki temu mam teraz na Account Balance 21 ojro. Zastanawiam się czy mogę to teraz wypłacić i się nie połapią czy mi to wszystko zabiorą ;P Spotkał się ktoś z tym błędem? nie idzie ani wykupic wyzszego konta ani wyplacic.... rr tez nie idzie kupic wiec po prostu zwykly blad RE: buxmanager.net - Toniro - 09-06-2014 20:20 Może brak możliwości wypłaty ma związek z tym: Cytat:You can invest for request payout ale skoro nie można wykupić wyższego członkostwa to lipa :/ Można by jeszcze spróbować zwykłego "add funds" ale obecnie i tak nie mam środków żeby to zrobić. Ciekawe tylko czy ściągną mi tą kase z balansu czy ją zabiorą RE: buxmanager.net - Flejva - 09-06-2014 20:25 buxleader.com to tez ich stronka raczej. To i to = lekki fail. |